Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Addiktiv Muzik

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A$AP Rocky - Long. Live. ASAP(A$AP Worldwide) Amikor hiphopról beszélgetek emberekkel, mindig rá kell jönnöm, hogy akármilyen sokat hallgatok, valamiért elenyésző azoknak a lemezeknek a száma, amik összességében is megállják a helyüket. Persze, létezik Doggystyle, Slim Shady…..
Addiktiv Muzik 2013.01.18 19:50:02
A hiphop nem halott, csak mint minden zenei stílus fejlődik és változik.. Az a réteg amire te gondolsz ugyanúgy létezik, csak érthető okokból a mainstream-nél kicsit mélyebben kell keresni.

Javasolnám a blognak, hogy kerítsen egy rendes cikkírót az ilyen kategóriájú cikkekhez, mert akárki írta a kritikát úgy tűnik köze nincs a mai hiphophoz és nem először olvasok faszságokat.. Oké, a szövegeknek jó ideje nincs mély jelentéstartalmuk és egyáltalán semmilyen tartalmuk sem (hozzátéve, hogy a hiphop nem attól hiphop, hogy komplex társadalom politikai kérdéseket boncolgató szövegekkel van megtöltve az az X perc), de az alapok kifejezetten összetettebbek lettek az elmúlt években. Elmondható, hogy a producerek lassan többet érnek az előadóknál (kivétel pl. DJ Mustard). De ha Lex Luger és Scott Storch beateket hasonlítunk össze az biztos, hogy technikailag jóval összetettebbek az előbbi úriember munkái és Storch nem véletlenül tűnt el. Szöveg területén kivételes eset az a pár, ezen a blogon előszeretettel kiemelt név, mint Tyler The Creator, Kendrick Lamar, Drake, de hozzátenném J. Cole, Big K.R.I.T., és Lupe Fiasco is hasonló kategória. Meghallgattam az albumot is (leginkább a vendégelőadóknak köszönhetően..) és büszkén állítom, hogy egy rakás szar. A közelmúltban ennél szarabb már csak 2 Chainz debüt albuma volt, úgyhogy egyetértek azokkal az olvasókkal akik szintén lepontozzák, köszöntem a lehetőséget :D
Pár napja több helyen is megjelent, hogy a legutolsó, 2006-os nagylemeze után a zenélést filmes karrierre cserélő Justin Timberlake visszatér a popbizniszbe, méghozzá Jay-Z segédletével, és az énekes most egy videóüzenetben erősítette meg a híreket, miszerint az utóbbi 10 évben…..
A hiphop reneszánszát éli ma Magyarországon, egyre több rapcsapatnak sikerült kitörnie az underground színtérből, miközben sorra tűnnek fel az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő előadók. Ilyen például a pécsi Halott Pénz - polgári nevén Marsalkó Dávid - akinek a Feneked…..