Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kettöspont

8 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettőspont Lyon - a csend városa 2020.03.28 13:38:36
Lyon City France- COVID19 - #restezchezvous from Lyon Drone Service on Vimeo. Apokaliptikus drónvideó. Gyönyörű és szörnyű egyszerre. ..
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
Ne az egyes pártok helyezését nézzük, ez lényegtelen. Nézzünk az események mögé. A választás igazi tétje az volt: a politikailag aktív lakosság hány %-a dől be ismét a rendszerváltás hazugságának, a biztos zsákutcának, az elavult nyugati-liberális szólamoknak. Az…..
Hát ho' gójoznának?  . ..
bircahang Veszprém után 2015.02.24 07:07:00
A ballib jelölt nyerésének oka a választók masszív távolmaradása az urnáktól. Most alig 45 % ment el szavazni,míg tavaly ugyanott 64 % szavazott. Azaz 19 % otthon maradt. Ami az egyes pártokat illeti, az LMP, a Fidesz és a Jobbik szavazóinak a fele otthon maradt, míg a ballib…..
A hazai Slam Poetry nagy öregje ismét erőset húzott. Látszik, hogy kicsit elgondolkodik, kicsit tovább, mint a bravúros mondat tart, de megérte. Vagy lehet, hogy százat, vagy százezret akart mondani? Mindegy is, a lényeg, hogy keményen bemondja az őszödi repper.  …..
Ennyien még nem rohantak kiállni egy geci mellett. És ezzel együtt nagyot belerúgnak az elmúlt 25 évben szépen, zsírosan etető kézbe. Na ezt magyarázzák lelkiismereti okkal az újságírók és a politikusok... A Bayer is milyen csöndben maradt, amint visszaüzent Simicska, hogy…..
Kettőspont Négyharmad 2015.01.26 16:17:30
 Levélféleség Azt hiszem, 2010-ben a Fideszre szavazók fellélegeztek, hogy végre nem egy pszichopata irányít tovább. Szerintem néhány balra záró szavazó is megkönnyebbülhetett, hiszen nekik sem volt könnyű "azelmúltnyócév". A mindig kezdőcsapatban levő KGB-s…..
Fontos kérdés, szerintem érdemes elgondolkodni rajta. Szerintem ige, sőt. Eltelt egy hét gyász, eltemették a támadás áldozatait, isten nyugosztalja Őket. Közben pármillióan csárlik lettek. a hétezer előfizetőből százhúsz ezer lett. Lassan föl kéne tenni azt a kérdést, hogy…..
Kettőspont Sajtó? Szabadság? 2015.01.08 13:59:21
Borzalom, amit ez a néhány fegyveres terrorista csinált Párizsban, részvétem az összes hozzátartozónak, érintettnek. Az természetes, hogy első hang a szolidaritásé, együttérzésé, hiszen nem lehet másként reagálni arra. ahogy egy katonai osztag Európa közepén szabályosan…..
Kettőspont Blokádosoknak: 2015.01.05 08:34:05
Összefog megint a nagy család és megyei útdíj jeligére pártvezetők unokáinak összedobunk 1-1 Rolexet, ami, - lássuk be, - eléggé ízléstelen. Ennyi pénzért egyedi, magyar készítésű órát is lehet venni. Furcsa, hogy az ennél jobban előkészített és szerintem kevésbé…..
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
kettöspont 2014.12.17 12:32:02
@SmittyB: A sajtós válasza jellemző, beszari gyökér félti az állását. (Van rá oka:)) De azért ahhoz nem kell akkora hátszél, hogy az ELTE ájk után a tv-hez kerüljön...
Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegnapi…..
kettöspont 2012.11.16 19:01:00
@tass-tass: Biztosan van alapja, de nem tudom, hogy mennyit kent rá a fityisz. (Azt hiszem a bíróságok felmentették.)Csak annyit mondanék, hogy szerintem rossz jelölt, mert erőst használt.