Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bertalan805

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ob’s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin.”   („Akár vihar, akár havazás,/akár a nap nevet ránk,/A nap…..
bertalan805 2012.11.30 18:18:59
@Pásztor Miklós: @Légifarkas: Teljesen igazad van mindenben. Ezt magyarázom én is az ismerőseimnek, de falrahányt borsó. Ha keresztrefeszítik Őket akkor sem. Ennek a népnek nem Mohács, nem Auswitz minimum ATOMBOMBA kell. Egy kissebb méretű. Vagy egy komoly árvíz ami fél országot beborítja.De még igy is kétségeim vannak, mert azt is ráfognánk valakikre. Persze rosszindulatu vagyok de szomoru is, hogy szerencsétlen Széchenyi is végül kiborult, látta hogy javithatatlanok vagyunk.Mindig kivülről várjuk hogy valaki oldja meg helyettünk a saját helyzetünket csak ne kelljen felkelnünk a fotelből a TV elöl. És én sem tudom a megoldást.
bertalan805 2012.11.30 18:25:37
@Légifarkas: A bertalan805 alatt irt hozzászólásom kizárólag @Légifarkas hozzászolásához kapcsolódik. Ha máshová került az én hibám, tapasztalatlanságom. Elnézést.
Már most látom a kommenteket, hogy "na ki az a béna állat, aki még egy nyomorult mosógépet sem tud bekötni". Higgyétek el, hogy van ilyen. Például mai főhősünk, akit nevezzünk "A" - nak. Semmiképp ne gondoljuk, hogy "A" béna. Valóban nem tud mosógépet bekötni - és ami…..