Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaa000

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karintiáról sokan tudják, hogy szép vidék, de azt már kevesebben, hogy emellett egy kimeríthetetlen boldogságforrás is a gyermekekkel nyaralóknak. A most induló sorozatomban a tartomány déli és keleti fertályán letöltendő hét nap látni- és tennivalóiról mesélek. Eme mulatságok túlnyomó része egy jól…..
aaa000 2018.02.12 14:54:09
@zachary:
Mindig nagy tisztelettel nézek az ilyen okos és pallérozott modorú emberekre, mint amilyen Ön is. Biztosan nagyon sok barátja lehetett Magyarországon, akik bánkódnak, hogy külföldre költözött :) Köszönet ezért a tartalmas és a témához nagyon illő hozzászólásáért :)
Hernádi Zsoltot, a Mol elnök-vezérigazgatóját a horvát ügyészség korrupcióval vádolja. A vád szerint 2009-ben 10 millió euró kenőpénzt juttatott el, vagy legalábbis tervezett eljuttatni Ivo Sanader korábbi horvát miniszterelnöknek azért, hogy a Mol megszerezhesse az…..
Magyarország több fronton is nyerhetne azzal, ha a forinterősödés időszakaiban vásárolná az eurót és építené a devizatartalékait.A válság előtt és alatt Magyarországon szinte nem telt el úgy nap, hogy ne olvashattunk volna a mindkét irányba komoly kilengéseket mutató forint…..
aaa000 2013.07.23 08:56:03
@bankvezér:
Én fordítva tudom. 2008-ig működött a ± 15,00%-os árfolyamsáv, amit akkor megszüntettek, azóta szabadon lebeg a forint. Igazából nem lehet tudni, hogy jelenleg pontosan milyen árfolyamot látna jónak az MNB és a kormány, de a mostani jelentős exporttöbblet valószínűleg nem létezne, ha a forint jóval erősebb lenne. Egyébként az árfolyamsáv esetén is van lehetőség a forint gyengítésére vagy erősítésére adminisztratív eszközökkel: vagy az árfolyamsávot tolják ki vagy húzzák össze, vagy pedig a sáv közepét le -vagy felértékelik. Mindegyikre volt példa az árfolyamsáv alkalmazásának idején.
aaa000 2013.07.23 09:45:15
@bankvezér:
Itt van a jegyzőkönyv az árfolyamsáv eltörléséről hozott döntésről. Azóta ebben nem történt újabb döntés.
www.mnb.hu/Root/Dokumentumtar/MNB/Monetaris_politika/mnbhu_monetaristanacs/mnbhu_mt_jegyzokonyv/Minutes_20080225.pdf
Kedves Osztálytársaim! 2013. szeptember 14-én Egerben összejönnénk és megünnepelnénk azt, hogy 35. évvel ezelőtt fiatalok voltunk és boldog 4 évet tölthettünk el együtt. A helyszín ugyanaz, mint 5 évvel ezelőtt is volt Eger, Nagy János út 18. A pontos programot majd csak…..
  Minden, amit a gázszámla kapcsán tudni akarunk, de soha senki nem magyarázza el nekünk! Mivel az elmúlt hónapokban a csapból is a gáz- és áramár, illetve rezsikérdés folyt, megspékelve egy kis számlaképpel és számlaértelmezési kísérletekkel, azt hihetnénk, hogy mára…..
Napjainkban kevés olyan területet övez akkora érdeklődés a fenntarthatóság szempontjából, mint az energetikai megoldások fejlesztése, az energetikai rendszerek működtetése. Ezen területek egyike a logisztika és a szállítmányozás. Az Európai Unió felmérése szerint az öreg…..