Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikukac678

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbiknál szezonja van most a zsidóknak. Egyik nap Vona Gábor vezetésével demonstrálnak Izrael budapesti követsége előtt a gázai hadműveletek ellen. Másik nap a Jobbikból kizárt Lenhardt Balázs és kis csapata tüntet a pártból szintén kizárt, váratlanul…..
kikukac678 2012.11.27 14:08:41
@Pierre75:
Igazad van, ezek a jobbikosok tényleg férgek, nem is érhetik h mi az emberi, maradjanak azok amik: egysejtu lények. Az inditekuk tok egyszerű: mind LOSER, egyetlen kiút sajat nyomorukbol a gyűlölet.
kikukac678 2012.11.27 17:04:25
@Pierre75:
Tény h az összes buzigyűlölő az sajat komplexusat fojtja el es projektalja, az maga is látens homokos. Zsido gyűlölet dettó, gyönyörű példa erre szcs aki s legnagyobb izraelbarat lett. Most mondhatnám h ennél rohejesebb társaság nincs, de inkább azt javaslom nézz magadba, old meg a gondod es akkor nem kell a gyengebbet bántani. Vagy elég elolvasni a Pál utcai fiukat. UFF végeztem veletek.
A kép forrása: Népszava Semjén plágiumügye elhalni készül. A Pázmány elég gyorsan nyilatkozta azt, hogy Semjén dolgozata szerintük rendben van, a ELTE pedig a napokban döntötte el, hogy nem vizsgálják a szociológia dolgozatot. Szégyen. Szégyen, hogy az a társadalom, amely…..
Sosem éltünk demokráciában és most sem abban élünk. A kérdés nem az, hogy az épp aktuális miniszterelnök és a kormány milyen intézkedéseket talál ki, ami az épp aktuális ellenzés számára elfogadhatatlan és antidemokratikus. A kérdés az, hogyan éljük meg a demokráciát.…..
Alighogy felavatta vadonatúj design csokoládémanufaktúráját a chocoMe (video az avatásról: http://www.youtube.com/chocomeinternational), a napokban rögtön három új elismerésben is részesült (a tavalyi évben elnyert 9 díj mellé).   Idén kilencedik alkalommal, ünnepélyes…..
A közeljövőben ismét felminősítik Magyarországot - mondta a Nagyvezér majdnem pontosan két évvel ezelőtt, amikor a mocskos Moody's tette le két fokozattal az országot, épp a bóvli fölé. Móricka rosszul képzelte, lett belőle egy év alatt tripla bóvli, most meg egy újabb…..
kikukac678 2012.11.24 18:58:34
    Fokasz Nikosz mai nyilatkozata szerint a Semjén-féle plágiumügy nem létezik. Fokasz professzor, az ELTE TÁTK Szociológiai Tanszékének  vezetője, egyetemi tanár, az MTA doktora. Semmi okom kételkedni a szavában.      Ez a poszt Semjénről egyáltalán…..
kikukac678 2012.11.22 14:38:07
@Muad\\\'Dib:
Nein, nyet, no, lótúrót. Megjelölte felhasznált irodalomkent, de azt kellett volna csinálnia, hogy uraim, idozojel a következő 80 oldal copypaste. Azaz másolás, NULLA önálló gondolat, nemhogy tudományos értekezés. Pali ba ekkora az egészet, gondolkodj mar, ha a pénzed 40%- lopja el egy rohadt toljvaj, az nem lopás. A plagium is az: nem rámutatott hogy milyen szep az a ház láttam belülről hanem beköltözött. Picsaba az ilyenekkel. Ez doktor? Bruhahaha. Másrészt disszertációjának témája: a katolicizmus fasza, a másé meg hülyeség. Es erre diplomát kap valaki?
kikukac678 2012.11.22 15:04:35
@Muad\\\'Dib:
Az idézőjel elhagyása nem nyelvtani kérdés. Mondatokat szoktak idézni szó szerint, nem 89 oldalt. Ebből látszik hogy lopás. Objektív a felelősség. Es nyilván nem kihagyta Zsolti han nem vállalta be hogy lop. Ráadásul egy ismertterjesztő könyvből. Abban igazad van h egy teológia tárgyú dolgozatban vallásról írunk, de ha beleolvastál ez legfőképp arról szól hogy a másé a szar a mienk meg tuti. Erre mondom, hogy na, ehhez kell ész.
kikukac678 2012.11.22 15:10:47
@kikukac678:
Ha es egyébként az egész sztori ártól szól hogy Zsótti megtette kötelességét mehet a fenébe, kell a hely a fasisztáknak koalíciós partnernek lenni. Tehát a HVG orra meg, de szerintem hozott anyagból.
Ezért turilozik Orbán. Ha meghallgatod miket mond mar arra egy kereszténynek menekülnie kene. De sajnos olyan kevés van, inkább katolicizmus van ma Magyarországon az meg annyira az alja hogy annak mindegy. A katolicizmus nem volt olyan rendszer es diktatúra aminek a seggét nem nyalta volna ki. - nem teszem ki az idézőjelet. olvass barthus Lászlót ő ezt zseniálisan levezeti. Ennek minta példánya Zsolti.
Az Európai Bizottság szerint sérti a szabad szolgáltatásnyújtás és letelepedés szabadságát, hogy a kormány (állam) kikúrta a francia utalványforgalmazókat a béren kívüli juttatások piacáról. Egészen pontosan a piacon vannak, csak épp nem bocsáthatnak ki kedvezményes…..
A legelvakultabb Semjén-rajongóknak sem kívánom, hogy esténként Semjén Zsolt doktori disszertációját olvasgassák lefekvés előtt, pedig az egyik fejezet igazán pompás részeket tartalmaz, melyben a Mester éleslátással, hittel, és írógéppel felszerelkezve rántja le a leplet a…..
A helyzet az, hogy egy ideje már semmi komolyabb dolog nem történik Hubbardföldén. Nemsokára remélhetőleg megtudjuk, hogy mi a helyzet: (a) lefeküdtek a földre és feladták, vagy b) alamuszi macska nagyot ugrik. Addig is, előkotortam egy dokumentumot az archívumból, amelyet már…..
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
A Népszava szerint a derék jobbkéz jövő márciusban jegybankelnök lesz. Már csak addig kell elviselni ezt a rohadék offshore parasztot ott a Bank utcában, utána jön a Kánaán. Hogy kinek, azt nem tudni. Talán a kis devizatartaléknak, amelynek nem kell majd ott penészednie feleslegesen…..
Kusza Szemre azt hiszem ráférne most egy teljeskörű kivizsgálás a Dr. Csernustól az antidopping csoportig terjedő skálán. Bizony, pisateszt, vérvétel, minden ami játszhat, mert ekkora kreténség természetes úton segédanyagok vagy tudatmódosító szerek nélkül nem jöhet egy…..
Azoknak, akik egy pillanatra sem tudják nélkülözni a netet, a Bentley egy olyan autóval kedveskedik, amelyben minden utasra legalább egy felső kategóriás műszaki cikk jut. Egy felmérés szerint egy átlagos amerikai napi ötven percet utazik a munkába. Ez idő alatt nem biztos, hogy…..