Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emma Levelei

148 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emma levelei Nyugalom 2018.11.06 11:50:34
Az elmúlt hónapokban sok minden történt, de leginkább azt részletezném ami most van bennem. Rádöbbentem, hogy apukámmal is lenne lerendezni valóm és a mérhetetlen és kielégíthetetlen szeretethiányom részben abból fakad, hogy én sosem voltam "apuci pici lánya". A férfiakkal való kapcsolataimban is…..
Emma levelei Aszexuális 2018.03.28 21:19:47
Vajon a férjem aszexuális? Mert nem csak a szexet kerüli, hanem az egyébként egyéb fizikai kontaktusokat is. Nem csak velem, szinte mindenkivel. Eljutunk oda valamikor, hogy erről beszélgessünk, vagy újra én leszek  a szar szemét aki  szétver egy "működő" házasságot? Mi kell ahhoz, hogy ne féljek az…..
Emma levelei A gyerekem apja 2018.02.06 10:30:55
Egy újabb fordulópont. Egy felismerés. Ugyan a mérce magas, és Solti majdnem minden pontját eléri, még mindig ott tartunk, hogy hibáztam. Annyira akartam, hogy anya legyek, és hogy megtaláljam a megfelelő apát a gyerekemnek, hogy elsiklottam az felett, mit elsiklottam, egyenesen becsuktam a szemem,…..
Emma levelei Alig-alig érintés 2018.01.25 12:35:59
Fekszem rajtad, pontosabban térdelek és támaszkodom, nem akarlak összenyomni, de érezni akarom minden porcikádat testhosszan. Az ízed még a számban, az illatod órákkal később is az orromban , de most még érzem a tenyerem alatt a bőrödet, az imádott gödröt a mellkasodon, arcom a nyakadba fúrom jó…..
Emma levelei Pihe 2018.01.23 11:33:06
Kinézek az ablakon és puha ,gyapott méretű pelyhekben hull a hó. Már abszurd, hogy milyen lassan esik. Jobbra-balra dülöngélnek a lágy hópelyhek, egyik másik akkora mint egy  nagyobb pénzérme. Látom a napot is. Olyan élesen világít a szürke felhőtakaró mögött, hogy  feljebb nyújtom a nyakam, takarja…..
Emma levelei Majdnem ultimátum 2017.12.11 14:15:30
Szombat este volt. Az átveszekedett autóút után lezáratlanul hagytuk az egyébként totál elhanyagolható kérdést, és te nyugodtan horkoltál mire én letettem a gyereket. Ültem a kanapén.Azt hittem, hogy a hónapok óta felgyülemlett rossz érzések és az elfojtott dühöm mint örvény húz az elvárások…..
Emma levelei Üzenetek 2017.11.03 14:32:37
-Szia! Megérezhettem ezt a vívódást, az energiát. Mert pár hete gyakrabban eszembe jutott, hogy mi lehet veled. -Biztos, hogy én kezdtem? Megeshet, hogy Te kezdted és én éreztem meg :)-Megeshet. De úgy gondolom most jólesne ezt érezned. Hogy vagy ma?  Tényleg rég találkoztunk. Jó volt hallani a…..
Emma levelei Cigaretta 2017.08.04 22:44:58
Jelenség, hogy mindig akkor nyúlok a bloghoz  ha "baj" van, ha hiányzik valami, vagy valaki, vagy épp "panaszkodni" támad kedvem. Mondjuk tény, hogy azért is csináltam ezt a blogot, hogy kíírjam amit nem merek vagy nem tudok kimondani. 18 hónapja nem gyújtottam rá , de mostanában történt egy s más,…..
Első felháborodásomat a legjobb barátnőmnek írtam meg , aztán kiböfögtem ide bele az éterbe, majd ettől mindjárt jobban is éreztem magam, legalábbis az első hatalmas indulat elszállt. Érdekes, hogy eddig ketten mondták, hogy túlságosan háttérbe szorítom magam mások előtt, a pszichológusom és egy…..
Emma levelei Kiírom a dühömet 2016.07.14 10:32:39
Hétfőn hazafele a kocsiban sikerült jól összevesznünk. Onnan indult a téma, hogy a tesójáék már egy éve kínlódnak a bolttal amit nyitottak,  ami nem hozza, csak viszi a pénzt, és nem értem hogy miért laknak albérletben amikor van saját lakásuk igaz azon van hitel, de miért nem a hitelt fizetik és…..
Emma levelei Pocakkal az élet 2016.07.07 08:37:46
Alvás. Tavasszal nagyon vártam, hogy kialudhassam magam. Úgy remélem, hogy lemegy a májusi hajtás és végre majd naphosszat heverészek a kanapén. És ez félig be is jött. A heverészés egyetlen hátránya, hogy max fél órát bírok az egyik oldalamon, majd mindenem lezsibbad és a másik oldalra fordulva is…..
Amit csak magamnak köszönhetek. Történt ugyanis, hogy péntek 13.a lévén lottóztunk. Telefonról, mert az  volt a legegyszerűbb. Aztán szombaton Solti meg akarta nézni a számokat, én meg pont főztem, feloldottam hát a telefonomat, és a kezébe adtam. Pechemre a lottós sms alatt közvetlenül az az üzenet…..
Emma levelei Anett története 2016.06.13 09:06:59
Anyám azt hitte, hogy meg fogok halni. Vagy a méhében már, vagy hogy születésem után történik majd velem valami. És erre hogy derült fény? Egy odadobott félmondatból derült ez ki, és hosszú évek kellettek míg körvonalazódott a történet , illetve annak pikáns részletei .Apám csapodár típus volt,…..
Emma levelei Elszállt 2016.05.17 10:06:35
Elszállt a posztom amit másfél órán keresztül írtam. Úgy látszik ezt a témát nem kell megírnom, vagy csak ki kellett írnom, és elengedni a virtuális világba. Nem baj, talán ez a  legjobb... Anyuról: Mióta messze van, egész jókat tudunk telefonálni. Ennek örülök. Ilyen nem nagyon volt eddig velünk,…..
Emma levelei Egy poszt a semmiről 2016.04.21 08:41:51
Írni akartam egy csomó mindenről... Csak ne lennék ennyire hulla fáradt... Lehetséges, hogy valamikor a nyáron végre kialszom magam? (elég esélytelen egyre nagyobb pocakkal, már most se bírok hason aludni, pedig úgy lenne igazán kényelmes) Mikor fogom kipakolni a ruhásszekrényt? És a gardróbót ahová…..
Úgy látszik újabban ilyen biztosítékkiverős napokat élek... Lássuk miért is? Tegnap reggel felhívott anyu, fel is kellett hívnom utána Soltit , mert majdnem elbőgtem magam. Lássuk az előzményeket: Szakítottak  a "férfival" akivel 13 éve élt együtt, ez volt húsvét előtt. Erre ugye húsvét hétfőn…..
Beszélnem kell Laciról. Muszáj, mert napok óta forrong bennem az indulat. Januárban láttam utoljára. Megmondtam neki, hogy gyereket várok, mire kinyögte, hogy oh a francba, már éppen el akarta mondani, hogy ha mégis úgy döntenék és nem tudná meg soha senki, akkor ő csinálna nekem egyet, ha mégiscsak…..
Emma levelei A világlegjobb.. 2016.03.24 14:02:54
Vannak jó dolgok is... A "világlegjobb" rántotthusát 2 hete sikerült megenni. Siettem haza, és a piac mellett megláttam a grillcsirkést. Gondoltam veszek hozzá jó kis savanyú káposztát, de mikor megéreztem közelről a csirkeszagot elment a kedvem. Igy tovább bandukoltam a piacon és a kedvenc…..
Terhes-e a várandósság? Igen az. Néha nagyon az. Tegnap a kozmetikusom vágta az arcomba,  hogy ne rinyálj , te akartad nem? És végülis de. Csak épp senki sem mondta, hogy pl a rosszullétek összevissza törnek  majd rám.  Pár napig teljesen jól voltam aztán szerdán megint rohantam a wc-be... Ezek…..
Emma Levelei 2016.03.22 09:31:58
@Pixynor: Jó tudni, hogy nem csak én "szenvedtem" ezt meg... Megírom a tapasztalatokat továbbra is!
Számításaim szerint vasárnap töltöttem be a 8. hetet, vagyis mostmár a 9.ben vagyunk. Eredetileg a rákszűrés leletem miatt kértem időpontot mára, de időközben ez más okból is aktuálissá vált. Sajnos a leletem továbbra sem jó. A február eleji vizsgálat is ráksejteket tartalmaz, de a doki újra…..
Emma levelei Türelmetlenül... 2016.03.02 11:28:10
Türelmetlenül várom, hogy eljöjjön az a nap amikor végre lát az orvos. Még egy hét.Délután mindig csodálkozom, hogy tök jól vagyok, hogy lehettem rosszul reggel, biztos túlmisztifikálom, aztán jön a késő este, majd a másnap reggel amikor is megtapasztalom, hogy de tényleg rosszul lehet lenni,…..
Emma levelei A fogadtatás 1.rész 2016.02.19 09:40:03
Álljon egy poszt itt arról, hogy ki hogy fogadta a hírt... 6. hét eleje: Anyu: Az első teszt utáni napon pont nálunk aludt. Ültünk a konyhában, mondtam neki, hogy nincs baba, legalábbis a teszt szerint, és rágyújtottam. A szeme majdnem ledöfött úgy szúrt, de nem szólt semmit.... Lenyelte a…..
Emma Levelei 2016.02.22 11:46:35
@P80TDM: Nem félek. Mitől kellene?
Emma Levelei 2016.02.24 15:35:06
@P80TDM: Nem félek.
Emma levelei Várandós vagyok! 2016.02.17 12:52:40
Úgy kezdődött, hogy késett... Azt hittem, az őszi méhnyakrák szűrésének rossz eredménye miatt szedett gyógyszerek miatt borultak fel a hormonjaim. A kését követő 5 napon csináltam is egy tesztet, amin én esküszöm nem láttam semmit, kidobtam a fürdőszobai kukába. De csak görcsölgettem, mintha meg…..
Amikor 5 éves voltam a szüleim már elváltak. Anyu éjt nappallá téve dolgozott, hogy kifizesse aput a lakásból, hogy biztonságos fedél maradjon a fejünk felett. Előfordult hogy éjszakára ment dolgozni. Mi pedig ketten maradtunk a kisöcsémmel. Én 5 ő pedig 1 éves. Felkapcsolva hagyta a fürdőszoba…..
Sohonyai Attila - Erre készen ...pedig én készen álltam. Neked készülgettem, csepegtem, annyi de annyi eresz alá beállva, hogy neked lehessek bármikor-vized. Pedig én annyit ébren voltam: lopva boldogok fölé ereszkedtem, az éjek között nem válogatva, felnőttől, gyerektől loptam, hogy neked…..