Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VoltNincs

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rövid bejegyzés a határidőkről, elváráskezelésről és munkhaleyi stressz elkerüléséről. A karrierem elején bármilyen új és gyorsan teljesíthető kérés érkezett felém, azt mondtam hogy a nap végéig meg lesz. Ma már sokkal konzervatívabb határidőket szabok és a kollégáim elégdettsége egyáltalán…..
Az utóbbi évtizedben észrevétlenül elvesztettük a figyelmünk feletti irányítást. Az okostelefonok megjelenése óta egyre inkább az algoritmusok és az értesítések döntik el hogy milyen tartalmakat fogyasztunk és mikor.Lehet ezt másképp is, ha tudatosabban állunk a tartalomfogyasztáshoz. Ha jobban…..
PDA mod Kezdődhet a blogolás... 2009.03.21 18:01:34
... legalábbis felőlem és mivel egynlőre rajtam múlik el is kezdődött. A nevéből, amint már valószinüleg kiderül a blog a tenyérszámítógépekről, perszónál didzsitál esziszentekről fog szólni. Első bejegyzésnek szerintem ennyi elég is lesz, további kellemes olvasást! :)..
Néhány perccel ezelőtt ez fogadott a Digg-en, mikor egy bejegyzést szerettem volna beajánlani. "URL blocked - This URL has been reported by users to be in violation of Digg's Terms of Service and cannot be submitted at this time." Kipróbáltam más…..
VoltNincs 2008.03.01 14:16:10
Bigyóblog Agresszív kávésbögre 2008.03.01 09:41:00
A kávésbögre és a boxer keveréke, csak koffeinfüggőgnek. A Mug! két változatban kapható, fiús-véres és lányos-pillangós. Nyolc héten belül megvásárolható lesz. Ja, jó reggelt! :)Via Gizmodo..