Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeadlyGr

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oh, yeah! Mától mozikban az évad egyik legszórakoztatóbb filmje, melyről eme szent helyen is rengeteget regéltünk - legutóbb a csöppet sem visszafogottan örömködő kritikánkban. A Forum Hungary-nek és blogunknak hála most páros belépőt nyerhettek A Galaxis Őrzőire, melyet az…..
DeadlyGr 2014.08.14 15:21:26
@isvaen: nézd meg a trailert. :)
és küldd el, hogy C. :)
Gyerekként ismertem meg, egy úr volt az űrből, oda voltam érte, a Mork név azóta sem jön a számra, és ez már így is marad. Később, fiatal felnőtt koromra már nem mondhattam magam a rajongójának, de most rá kellett jönnöm, hogy számos alakítását tudom igen jó szívvel…..
1980 második felétől már senki sem merte azt állítani, hogy a Csillagok háborúja sikere csupán a véletlen műve volt: a saga második felvonása, A Birodalom visszavág lehengerlő bevételei és kritikai fogadtatása még a legszkeptikusabb előrejelzések szerint is megnyitott egy új…..
Az évszám 1998, Danika éppen hazafelé trappol a napköziből. A keddi napok akkoriban piros betűs ünnepként szolgáltak, hiszen a talán máig létező TeleHold nevű műsorújság aktuális száma akkor került be a postaládába. A legtöbben akkoriban talán a szombat vagy vasárnap esti…..
aeon flux búcsúzó sorozatok 2014 2014.05.12 07:45:00
Az amerikai tévécsatornák szép lassan rendezik soraikat, úgyhogy a hét második felében mi is előállunk majd a saját kis várólistánkkal a legígéretesebb újoncokkal, de előtte emlékezzünk meg pár szóban azokról, akiknek ez az évad hozta el az utolsó epizódot. Voltak köztük…..
A 2008-as esztendő a vámpírrománcok éve volt. Szikrázó, ostoba tekintetű vámpírfiúk estek szerelembe kisvárosi lányokkal, sőt, még a kockás hasú vérfarkas sem volt hiánycikk akkoriban, de Európa hidegebb végében történt valami lényegesen fontosabb, aminek csakugyan dolga…..
DeadlyGr 2014.02.17 09:34:37
@ungverjaland:
ez a 140ezer szavazat eléggé meglepett. ezt azért nehéz megmagyarázni.

mert bárkit kérdeznék, nem filmrajongó, de nem is barátok közt néző emberekből és nem hiszem, hogy tudnának a film létezéséről.

de pl szerintem ennek a listának a 90%-át ismerik az emberek: www.imdb.com/search/title?at=0&num_votes=100000,200000&release_date=2005,2014&sort=num_votes,desc&start=1&title_type=feature
Hogy kicsit feldobjuk a szokásos, urambocsá', unalmas listaformátumot a mindenféle toptenekkel meg besztofokkal, és a szintén rég bejáratott évértékelős szózuhatagot, csináltunk nektek egy teljesen szabálytalan, laza és esetleges szempontok szerint összehegesztett "leg"-cikket.…..
Az előző évekkel szemben (lásd kapcsolódó anyagok!) 2013. legjobbjainak lajstromba vételét nem kívántam túlbonyolítani, azaz hagytam a fenébe az udvartartás felmérését, és kizárólag a legjobb tízre összpontosítottam. Nem mondom, hogy nem volt kemény dió tízfősre…..
Ami nem összetévesztendő a legrosszabb filmek listájával, ugyanis egy ilyen összeállításának már nem lenne sok értelme, hisz azokat a darabokat, melyekről eleve sejtem, hogy rossz lesz, inkább messzire kerülöm. Szóval az alábbiakban azon filmeket veszem lajstromba, melyektől…..
DeadlyGr 2014.01.02 16:14:30
@danialves:
Fast Five. :)

de nálam pl. annak a hatodik része a bottom 10be kerül, míg a Jagten a top 10be.
míg pl az Imposter, középmezőny.

ez a jó ezekben a listákban. :)
Ünnepi híreink következnek: a Doctor Who december 25-én folytatódik a karácsonyi különkiadással (isten tartsa meg a sorozat jó szokását), és végre a Moffat-Gatiss gárda másik szellemi gyermekével kapcsolatban is öntött belénk némi reményt a BBC azzal a valamelyest kriptikus közléssel, hogy a…..
DeadlyGr 2013.11.27 14:05:30
@Kovács Erzsébet:
megnéztem, az S1 2010 Július 25-től Augusztus 8ig, S2 2012 Január 1-8-15
és imdb szerint S3 Január 19, 26 és Február 2.
de ezt valószínűleg nem frissítették.

másfél éveset akartak gondolom tartani, de aztán mindkét főszereplőt elhavazták munkával. tehetségük okán. :)

amúgy a Day of the Doctor posztnál kérdezted, hogy melyik a legnépszerűbb Moffat epizód. nem a Blink? mert én csak azt láttam, de az meggyőzött, hogy a standalone és/vagy a Moffat-os részeket meg kellene nézzem. :)
Anno három egymást követő napon két-két alkalommal (tehát összesen 1, 2, 3... hatszor) néztem meg az első Rendőrsztorit a komáromi moziban (és még a maszek fagyisra szánt pénzemet is beáldoztam rá). Azóta már sokszor volt dagály és apály Hongkong partjainál, Jackie Chan…..
Geekblog Frankenstein's Army 2013.10.25 06:00:00
A második világháborúban egy kis szovjet csapat egy titkos náci laboratóriumra bukkan, ahol Frankenstein őrülttudós unokája mechanikus rémkütyükkel felszerelt élőhalottakat gyárt. Ez egyrészt nagyjából egy tökéletesen geekmámorító háborús horror szinopszisa (szinte látom,…..
Varrásszabadság T, mint hülye 2013.09.25 19:28:15
   Imádom a szarul sikerült randikat. Tényleg. Nem vagyok perverz vagy ilyesmi, egyszerűen remek alanyokkal találkozom, akiknek köszönhetően az elmebetegebbnél elmebetegebb fiktív karaktereket megalkothatom. (Sok fantáziára nincs is szükség a kiegészítéshez.) Jobbára…..
Óriási hírem van a számotokra. Az év legjobban várt filmje, melyet James Cameron minden idők legjobb űrben játszódó filmjének tart, a kritikák szerint nem lehet elégszer látni, meg ilyen film egyszerűen nincs, szóval ez a (megelőlegezetten) korszakalkotó darab hazánkban olyan…..
Nem mondom, hogy a kinti forróságnak jót tesznek az ilyen forró hírek... hírkezdemények... pletykák, de ha már robbannak, és manapság már nem lehet ezeket a meccseket a színfalak között elintézni, hát íme: A csodálatos pókember-sorozattal és a Terminátor 5-tel kapcsolatban is…..
I say: la,La, la, la, laLa, la, la, laWhen you walk on byAnd you call my name Én kedvelem a zenés filmeket és a filmmusicaleket. Tetszett a Chicago, tetszett A nyomorultak, azt pedig kifejezetten bírom, ha általam kedvelt színészeket közismert dalokat zengenek, úgy mint például a…..
DeadlyGr 2013.03.27 10:16:58
@Zalaba_Ferenc: tény, hogy a filmben erősebbek a poénok, de én még emlékszem, hogy a Glee első pár részben azért még szintén jókat írtak...

Pl. mikor Rachel ideges és hányni akar, de nem tud.
Rachel: I tried, but I don't have a gag reflex.
Emma: When you're older, that will turn out to be a gift.
A hivatalos szinopszis még ki sem hűlt, de már meg is érkezett az első emberesebb pletyka/találgatás a készülő The Amazing Spider-Man 2. című filmmel kapcsolatban. Bár Webb a klasszikus képregények után nevezte el filmjeit, azok több fronton is egyértelműen az Ultimate univerzum…..
A mára már (bizonyos körökben legalábbis) kultikussá vált [Rec] rendezője ezúttal a Mi történt Baby Jane-nel? és a Dexter közé lőtte be filmjét, aminek jó esélye van rá, hogy (bizonyos körökben legalábbis) kultikussá váljon. Pedig az alapötlet nem túl összetett: adott…..