Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pumbamama

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
talán senkinek sem árulok el nagy titkot, ha frappáns summázatként annyit mondok, szar. ha kevésbé szeretnék frappáns lenni, annyit mondanék, elég szar, de van rosszabb is.maga az eljárás tényleg nem vészes, aki gyakran hánytatja magát vagy szeret hányni, azoknak bátran merem…..
Pumbamama 2012.11.22 09:58:41
Túl vagyok rajta. Szerencsére nem tartott sokáig, mert nem volt mintavétel.
Hiába mentem 7:30-ra, már 4-en voltak előttem, és ráadásul kiderült, hogy 10-ig csak egy orvos van a két rendelőben(alsó- és felső tükrözés) Így hátul rohangált egyik vizsgálatról a másikra.
Mikor behívtak egy hihetetlenül kedves asszisztens fogadott. Hálás vagyok neki, mert a mosolygásával, és kedvességével sikerült kicsit megnyugtatnia.

Elsőre sikerült lenyelni a csövet. Ettől féltem a legjobban, mert nagyon ki van száradva a torkom hetek óta. Állítólag a reflux miatt, ami sajnos be is bizonyosodott a vizsgálat alatt.

A vizsgálat alatt csak egy dologra koncentráltam: hogy NE nyeljek. Sajnos nem tudtam megállni. Éreztem, hogy ez lesz a negatív tényező a vizsgálat alatt, mert fogorvosnál is nyelek, ha kell, ha nem. Vizsgálat előtt megkérdeztem, hogy mi lesz akkor, ha nyelek mégis. Nem nagy probléma, mondta
az asszisztens, csak utána fájni fog a torkom. Úgy is lett, de csak 1-2 napig fájt.
Kicsit öklendeztem, de visszagondolva egyáltalán nem volt olyan vészes, mint amire számítottam. Ami fura volt, hogy miután letolta a csövet hátrébb lépett és majd egy méterről tologatta a csövet jobbra-balra, előre-hátra.
Összegzésképpen annyit tudok mondani a jövendő "csőnyelőknek", hogy a vizsgálat bár kellemetlen, de teljes mértékben kibírható.
Taknyom,nyálam, könnyem nekem nem folyt.

KITARTÁS!