Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla Géza

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nem gondoltuk, hogy ilyen korán ki fog törni a balhé, abban azonban biztosak voltunk, hogy ki fog. Abból indultam ki, hogy a rendfenntartó erők nem lőnek bele a tömegbe a kijárási tilalom beálltáig és persze tévedtem. A megbuktatott elnök mellett tüntetők már kettő körül…..
Béla Géza 2013.08.17 20:02:06
@különvélemény:
Demokratikusan nyert választásokat, de társadalmi szinten a kisebbség támogatta őt, a Muszlim Testvériség jobban tudott mozgósítani, volt infrastruktúrájuk, stb, a többi indulónak nem volt ilyen háttere. Már június körül az utcán szidták Muriszt, a többség nem volt vele megelégedve aztán amúgy sincs igaziból senkinek sem mozgástere - igaziból mindegy ki nyer, gazdaságilag, társadalmilag lehetetlen demokráciát építeni, illúzió az egész.
Lábjegyzet Az elveszett nép 2013.03.20 20:08:06
Lassan eljön az ideje annak, hogy elkezdjünk aggódni a magyar nép sorsán, ugyanis a vesztünkbe rohanunk minden erőnket latba vetve. A mostani alkotmánymódosítás elfogadása nem azért egy mérföldkő, mert a javasolt módosítások olyan nagy csorbát ejtetnének a magyar demokratikus…..
Az ELTE Bölcsészkarára az utóbbi időben gyakran rájár a rúd. Nem elég, hogy a kormány felsőoktatási reformjával egyet nem értők tartós székhelyévé vált, sorra fény derül a HÖK elmúlt évek etikátlan és morálisan megkérdőjelezhető működésére - amellett, hogy…..
Lábjegyzet Online vallomások 2013.02.16 21:44:36
A magyar online közösség számára talán kevésbé ismert az online vallomástétel műfaja, pedig már évek óta hemzsegnek az interneten az angol nyelvű, úgynevezett „confession” oldalak, amelyek lehetővé teszik az internetezők számára, hogy legsötétebb titkaikat anonim módon…..
Lábjegyzet Cigány, nem cigány? 2013.01.28 20:02:25
ZsófiNóri legutóbbi bejegyezésében véleményem szerint egy fontos problémára hívta fel a figyelmet, azonban mintha az üzenet elsikkadt volna, és a bejegyzésre érkező kommentek újfent a cigányság és a bűnözés közötti kapcsolatot firtatták. Fontosnak tartom leszögezni, hogy…..
A kormány a HÖOK-kal tárgyal, senki mással. Az Országos Felsőoktatási Egyeztető Fórumról szó sincs, nem tekintik őket tárgyalóképes félnek. A kormány félvállról veszi a Hallgatói Hálózatot: pár ráérő hülyegyerek még mindig ellenük szervezkedik, ráadásul nincs…..
Meggyőződésem, hogy vegetáló, langyos társadalmi-politikai környezetben a rossz reform is jobb mint a reform hiánya, mivel a rossz reform el tud indítani egy társadalmi diskurzust és – szerencsés esetben – együttgondolkodást. A folyamat végül konstruktív elmozdulást…..
Véletlenül a kezeim közé került a Közszolgálat című közigazgatási havilap. Be kell vallanom eléggé meglepődtem, hogy létezik ilyen magazin, mivel – lehet, hogy csak az én tájékozatlanságomról tanúskodik – még sosem hallottam róla és első blikkre nem nagyon tudtam…..
Döbbenet ami zajlik felsőoktatási reform címszó alatt. Nehéz szavakat találni a szakmaiságot mellőző intézkedésekre. Mint ismeretes, a tragikomikum legújabb fejezete az önköltséges helyek kihirdetése. Teljességgel érthetetlen, hogy miért nem lehet gazdasági és jogi képzéseken…..
Lábjegyzet It’s a Trap 2012.12.18 23:32:41
A tegnapi nap folyamán egy történelmi eseménynek lehettünk a tanúi, magyar diákok, középiskolások és egyetemisták a Magyar Rádió székházához mentek és beolvasták követeléseiket kint álltak, míg a műsorvezető szenvtelen hangon hírt adott róluk a 9 órás hírekben. Vajon a…..
Lábjegyzet Színjáték 2012.12.16 10:26:52
Orbán Viktor zseniális politikus ezt meg kell hagyni. Hogy miért is? Azért, mert vannak céljai és addig mozgatja a szálakat amíg el nem éri azokat. Sokunk példaképe lehetne, sőt amennyiben Magyarországon több hasonló ember élne mint ő, újra nagy nemzetté válhatnánk, és nemcsak…..