Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viszlát (törölt)

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Showtime-on mutatnak 2016-ban 9 teljesen új Twin Peaks-epizódot, írja a Variety. Az 1991-ben, brutálisan korán befejeződött tévésorozat fontosságát fölösleges kiemelni, még az Index minden idők legjobb tévésorozatait vizsgáló cikkében is első helyen végzett David Lynch…..
Viszlát (törölt) 2014.10.06 22:08:38
Sajnos nem ez az évad az, amit majd az RTL Klub a külföldi tévés piacokon házal, már ha el akarják adni a VV-t még valahová. Istenigazából tegnap sem történt semmi, és sajnos ez nem feltétlenül a szerkesztők bűne, hiszen ők csak akkor tudnak generálni történetszálakat, ha…..
Viszlát (törölt) 2014.02.24 21:00:55
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
Viszlát (törölt) 2014.02.12 20:57:07
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Semmisemmi.

Ha kemény ahogy mondta akkor kiviszi Vikit, ha nem akkor Csárli.
Viszlát (törölt) 2014.02.12 20:59:00
@HummeRC: Igen közben már látom, hogy itt teljesen át kell szellemülni. :D
Viszlát (törölt) 2014.02.12 21:02:51
A Survivor: Cagayan kapott egy olyan alcímet, hogyaszongya Brawn vs. Brains vs. Beauty, azaz Erő vs. Gógyi vs. Szépség. A jelentkezőket három törzsbe sorolták, egyikben a keménylegények és -csajok szerepelnek, köztük két rendőrrel, ha jól emlékszem, a középsőben 19 éves…..
Viszlát (törölt) 2014.01.24 13:25:18
Tegnap éjjel, nem sokkal fél tíz után egyre több kommentelő jelezte, hogy valami nem stimmel a valovilag.hu oldallal: a villából nincs közvetítés, és amikor az egyik összefoglaló videót elindítják, ez az ablak ugrik fel: A kép profi munka, a színvilága, a szövege, a képek…..
Viszlát (törölt) 2014.01.20 07:42:31
Első fokon négy évre ítélték VV Lacit, a csütörtöki beköltözőt egy 50 milliós sikkasztási ügyben. A Frisss.hu információja szerint a 40 éves, szombathelyi férfit 2012-ben sikkasztás és egyéb bűncselekmények miatt négy év börtönre, közügyektől eltiltásra és…..
Viszlát (törölt) 2014.01.17 22:17:55
VV Teo, az önjelölt biszex pultosnő szakított a hagyományokkal, és NEM bikinialsóban mosakodott. Tessék:..
Viszlát (törölt) 2014.01.17 16:40:18
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Álmaink válhatnak valóra, mi több, Laura Palmer is beteljesíthetné ígéretét, melyet az 1989-ben véget ért sorozat végén tett Cooper ügynöknek. Viszlát 25 év múlva. Ami... egy, kettő, három, négy... most van! A jeles alkalomból nem csupán BD-n jelenik meg a széria (lásd…..
Viszlát (törölt) 2014.01.07 19:00:18
"Menten tudtam, hogy baj van, amikor láttam, hogy egy fehér kislány egy fekete manus karjaiba veti magát. Mer' hát ugye vagy hajléktalan, vagy rohadt nagy gáz van." És még vagy hatvanöt ilyen, 16 percben. Jó szórakozást és boldog új évet minden olvasónknak, igen, még a trolloknak…..
A rapper a Facebookon kritizálta a Szombat esti láz zsűrijét, amiért párja, Dundika és Mészáros Máté kiesett a műsorból - írja a Bors. „Az a bosszantó ebben, hogy a zsűrinek semmilyen funkciója nincs. Én megértem, ha valaki aranyos meg mackós, ahogy táncol, de ha…..
Ott sikerült elvágni az álomsztorit, hogy a Bamboo-ban kulturáltan szórakozó fiatalok, pont belenéztek egy tömegverekedésbe. De a mutogatáson és mellizom rángatáson kívül nem történt semmi, leszámítva, hogy Roger bebaszta a sarokba kedves barátosnéját, hogy ott gondolkodjon el…..
A Happy Endings egyik jelenetével kívánunk sok boldogat, a hang kicsit csúszik, de a szándék a lényeg. ..
Viszlát (törölt) 2012.12.24 11:57:28
Na, ilyen sem volt még a sorozatvilágban, de hát ez az év az elsőzésé, lásd még a The Walking Dead brutális nézettségét 18-49-ben, amivel network drámákat vert le játszi könnyedséggel. Az Amazon.com, a világ legnagyobb internetes könyváruháza nyár óta foglalkozik (aktívan)…..
Mesélőnk megint ideillő tanmesével kezdi. A Piroska és a farkas, ami azért tanulságos, mert a gonosz farkas elöbb jóságos nagymamának álcázta magát, és csak a mese végén bukott le. És már látjuk is, alig célzásként, Leonort végigsétálni az üres Ebédlőn. Mert a tegnapi…..
Viszlát (törölt) 2012.12.01 16:44:55
A Variety tette közzé elsőként a nagy hírt: a második évad végén elkaszált The Killing-remake harmadik évadát már elkezdték összerakni az írók és a producerek, ráadásul a napokban közzétett pletykának megfelelően az AMC-nél. A gyártó Fox és az AMC egyelőre mélyen…..
A történet nekigen lep meg senkit, valaki kurvákat hentel London East End negyedében, a rendőrök nyomoznak, mi meg soha nem tudjuk meg, ki volt Hasfelmetsző Jack. Ettől még fasza sorozat lesz, olyan ismert brit színészekkel, mint Matthew Macfadyen a Spooksból vagy Jerome Flynn a Trónok…..
Az ABC elkaszálta két idei újoncát, de legalább úgy néz ki, időben, hiszen mindkét sorozat készítője sietett bejelenteni, hogy a finálékat átdolgozzák egy kicsit így legalább valamiféle lezárást tudnak adni a rajongónak. Shawn Ryan (The Last Resort) azt nyilatkozta a…..
Viszlát (törölt) 2012.11.23 17:33:16
Tessék elképzelni a következőt: Jimmy fia Krisztián úgy énekli a kippdefészt Bon Jovitól, hogy közben a fejére egy kartondobozt húznak, amibe hat vehemens patkány igyekszik befelé. Ugye, mennyivel érdekesebb, mint egy sima énekverseny? A Killer Karaoke-ben valami hasonlóról van…..
Viszlát (törölt) 2012.11.22 16:21:11
Az idei tévés évadban eddig minden úgy történt, ahogy annak történnie kellett, akinek kellett, elhullott (pl. Made in Jersey), amit kellett, berendeltek (pl. Revolution) és csak azon lehet csodálkozni, mi az istent szeretnek az emberek a Neighbors című rettentő sitcomon, és miért…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Viszlát (törölt) 2012.11.18 10:38:28
@Tompó:

Ez nem erőltetett, szerintem direkt ilyen az írás. Lerí róla, hogy az irónia és a cinizmus jegyében született a cikk. Sixx azt közölte, hogy az ertéel hogyan gondolja és hogyan jellemezné kiváló műsorát. A múltkori herce-hurca (üzengetés, rádiós affér) után ez teljesen jól kivitelezett "visszavágás". Szerintem.
A skandináv kirimisorozatok 2010 óta szépen lassan kiszorítják a Helyszínelők-franchise és a többi amerikai nyomozós széria darabjait a világ tévéképrenyőiről. A Híd, a The Killing vagy a Those Who Kill a briteknél már legalább annyira várt és keresett program a tévében,…..
Viszlát (törölt) 2012.11.13 16:24:11
@nrb04: Amúgy is rohadjon meg, hogy nem tudom manuálisan törölni a fölösleges nickemet, mindig arról ír ha nem állítom át.