Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Imola

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan szívesen foglalkoznék valami ilyesmivel! Már középiskola után is játszadoztam a gondolattal, hogy pszichológus legyek, még egyetemi előkészítőre is jártam, aztán valahogy mindig elmentem a lehetőség mellett. Hol ezért, hol azért. Először bevezették, hogy a…..
Fekete Imola 2013.11.01 12:46:39
Fekete Imola 2013.11.01 12:47:23
Az egy dolog, hogy a császárt szerintem elég jól viseltem, de amikor hazaértünk a kórházból, az első két nap azért iszonyú kemény volt. Nem a fájdalom, hanem a gyerek ellátása miatt. Torkaszakadtából üvöltött egész délután és este, és egyrészt hiába próbáltam ki…..
Antibaby naplója Reload 2013.04.02 18:33:01
Az a helyzet, hogy amikor épp újra egy nagyon termékeny (írás szempontjából) és ihletgazdag időszakhoz értem volna, és szeretnék újra napi szinten, vagy legalábbis hetente több alkalommal blogolni, bloggeri "szülőföldem" bedobta a törölközőt. Remélem, csak átmeneti, hogy ott…..
Fenntartásokkal hallgatom a hogyan altassuk el a kisbabát történeteket, mert mesélnek a klasszikus hajszárító zúgástól elkezdve a porszívóig, kocsiban zötykölődéstől a mosógépen altatásig mindenről, amihez a találékony szülő folyamodhat. Nem vitom, a szükség…..
Olybá tűnik, hogy az igényteremtés délibábja a babavárás idején is kísért. Olyan termékek megvásárlásával, szolgáltatások igénybevételével, amelyekre vajmi kevés szükségünk lehet valójában, de amint tudomást szerzünk létezésükről, elég egy jól célzott üzenet és…..
2in1 pocakblog Üzenet a palackban 2012.11.13 17:37:50
Gyakran hallok komikusan megfogalmazott sztorikat a gyermekvárás idejéből, például amikor “Zsoltika azért se(!) akart befordulni, akkor fél napot töltöttem híd állásban, hátha méltóztatik megfordulni!”, és hogy “Simi éppen a lábujjkáit a bordáim közé dugdossa,…..
Sokszor hallani, hogy a várandós száj válogatás nélkül mindent összeeszik, hogy vannak ételek, amiket egyszer csak megkedvel, holott előtte utálta, vagy hogy abszurd időpontokban jön a “hívás”: MOST ENNI KELL! Vitathatatlan, hogy vannak – hogy is mondjam – kilengések: én…..
Már sokszor eszembe jutott, hogy archiváljam a babavárás időszakának vicces, meglepő, zavarbaejtő, vagy adott esetben elszomorító szösszeneteit, de mindig átütemeztem a gondolatot, hogy ráérek ezzel majd akkor foglalkozni, ha már "nagy terhes leszek". Mert hát sokszor hangzott el…..