Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilveszterre

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Újév, új élet! Ha most nem sikerül elérni az ágyat, majd jövőre újra próbálkozunk!" "Az új évben azt kívánom, hogy az életed olyan legyen, mint az Instagram életképei, tele mosolygó emberekkel és filterekkel!" "Kedves Szilveszter! Ha most letépem az utolsó oldalt a naptáramról, a következő évben…..
A Mindenségkis szögénfityegőRemény örök: RÖGTÖN JÖVÖK! (forrás)..
Szilveszteri SMS Szilveszter 2013.12.31 11:56:01
Válassz a linkek közül! :) Szilveszteri versek Szilveszteri idézetek  ..
Bu... Bu... Bu... Buborék! Majdnem... Bu... Bu... BÚÉK! Jó berúgtam, nagyot hányok... Boldog új évet kívánok! Sok locsolót! Ja... Boldog újévet. Melyik ünnep esik január elsejere? (Húsvét, Karacsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony) Nem tudok rímet írni hisz nem…..
Szilveszteri SMS Karácsonyi SMS-ek 2012.12.24 11:15:00
Minden kedves olvasómnak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok az alábbi karácsonyi SMS-ekkel: Békességet boldogságot csengőszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent mai fontos neked ajtód elé fehér bársonyt így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt! Ha…..
Kopogtat az Új esztendő, hajnal szárnyán jő el. Békét hoz és szeretetet, minden jó embernek. Lágy esőben, tömör ködben, hótrészegen, mély gödörben, szilveszter nehéz napján, négykézláb az árokpartján, átölelem a világot, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! Lélekemelő,…..
Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog újévet kívánok én néked! Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra…..
A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. B.Ú.É.K. A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K. Adjon az Isten bort,…..
Szilveszteri SMS Petárdás SMS 2012.11.29 13:32:00
Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, boldog újévet kívánok. Durran a pezsgő, koccan a pohár, az adrenalin szintem a tetőfokára hág. Robban a petárda, repül a konfetti is nagyon BOLDOG…..
Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!! Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon. B.Ú.É.K! Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az…..
A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. B.Ú.É.K. Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt,…..
A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K. Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog újévet kívánok én néked! Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha…..
Egy angyalt küldök néked, tegye szebbé életed, Tegyen pénzt a zsebedbe, Vigyen boldogságot a szívedbe, Vegyenek körül barátok, Boldog Új Évet Kívánok! A szerencse banknál a számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és pénzt. Minden jót az elköltéséhez! Boldog…..
Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ó Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! B.Ú.É.K.! Adjon az Isten minden jót ez új esztendőben, fehér kenyér dagadjék nyárfa tekenőben. Hús, bor, gyümölcs, ruha, legyen mindig…..
2013-ban ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön! A szerencse banknál a 2013-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez!…..
Gondolj az elmúlt 12 hónapra, minden gondod múljon el holnapra. Nemsokára vége lesz az évnek sms-ben kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET néked! Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek…..