Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betyármaci

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
Betyármaci 2012.11.12 10:50:42
Egy ilyen hangvételű kritika megírásakor legalább arra venném a fáradtságot, hogy képes legyek helyesen leírni a zsűri tagjait (szándékosan is nehéz lehet ennyi nevet egyszerre elrontani): Zsuráfszky Zoltán, Diószegi László, Agócs Gergely
A díszlet lehet kicsit túlzó, a vágások olykor túl sűrűk, de ha a szerző követné a műsort tudná, hogy ez a 2.(!) adás volt (nem 5. évad 16.) és az elsőhöz képest már most jelentős a javulás. Megjegyzem még, hogy a verseny hivatalos honlapja szerint: Átlag feletti eredményekkel büszkélkedhet a Fölszállott a páva 2012: összesen majdnem 1,2 millió nézőt ért el a hétvégén a népzenei és néptánc tehetségkutató sorozat. Érdemes lenne talán ránézni melyik szám a valós, a kritikák alapján nyilván nem a Szerzőre fogok hagyatkozni, már csak azért sem, mert aki látta a kóstelki Szellő Táncegyüttes produkcióját abban kétség nem merülhetett fel, hogy egy igazi néptáncos bulit lát, felmerül a kérdés Tisztelt Uram, ön mit nézett? Ha ennyire nem ért hozzá, minek próbál írni róla?! Azok a srácok majdnem beszakították a színpadot, még a tévén keresztül is csak az érződött, hogy dübörög a tánc.
Mielőtt a kérdés felmerülne nincs közöm a produkcióhoz, de tartom magam ahhoz, hogy a Páva ritka színvonalas műsor és (ha az eddigi tendenciát megtartja) hétről hétre javul!
Maradtam tisztelettel: egy olvasó, akit irritál, ha hozzá nem értő negatívan mutatja be a legtiszteletreméltóbb próbálkozást, amit televíziótól idén láthatunk
Betyármaci 2012.11.12 11:25:20
@Flankerr: köszönöm, így értem a számokat
látom a zsűritagok nevei is ki lettek javítva, ezt is köszönöm, már csak azt az elsüllyedt szót ha ki tudnánk cserélni egy 'szárnyal', 'tényleg felszállt' vagy valami hasonlóan pozitív (esetleg semleges) tartalmú állítmánnyal, könnyebb lenne elhinni, hogy a cikk tényleg nem negatív hangvételű :)