Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delamos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor Békemenete is képviseli magát Varsóban a lengyel függetlenség napján felvonuló nacionalista, szélsőjobboldali menetben. A náci eszmékkel nyíltan szimpatizálókkal szemben minden évben megmutatja magát a másik Lengyelország is, egy olyan aktív mozgalom vezetésével,…..
Delamos 2012.11.11 22:34:58
@Anti Anyag:

"Kommunista észjárás szerint, akkor magára, Orbán Viktorra lövetett. Gondolom, ezért emelted ki."

Kommunista a kedves anyukád. Szívlelem, amikor olyanok kommunistáznak, akik egy rakás kommunista által gründölt párt, kommunista intézkedéseit éltetik. Amúgy azért emeltem ki, mert kedves elvtársad szerint az utcákon randalírozó/törő-zúzó/gyújtogató tömeget gumilövedékkel oszlatni az olyan "lövetés" mintha éles fegyverre, ölési szándékkal lövetnének a tömegbe, miközben - mint a példámból is látszik - a gumilövedék általánosan bevetett oszlatási eszköz, pl. Svájcban még egy sima focimeccs után is simán bevetik, nem kell hozzá rendőrautókat felgyújtani, molotov koktélt dobálni meg elkötni egy tankot, ahogy a békés nemzeti-keresztény tüntetők tették azt 2006-ban.
Persze ettől még 35328478325325. alkalommal bepróbálkozhattok ezzel, de csak magatokat teszitek nevetségessé. Érdekes módon azt még sose hallottam jobboldali megnyilvánulótól, hogy esetleg nem kellett volna rombolni, hogy nem kellett volna ártatlan családok tizenéves autóit felborogatni annak örömére, hogy "gyucsánytakarogy!", hogy esetleg ezért is valakiknek elnézést kéne kérni, netán károkat megtéríteni. Neeeeeem. Csak mindig a szegény, szerencsétlen, ártatlan, békés tüntetők...

"Na ja, te harcoltál azok ellen akik csinálták a diktatúrát. Megkarcoltad az autójukat, vagy hogy? "

Az idézőjelet ismered esetleg? Azt gondoltam, nem kell odaírnom, hogy Orbán Viktor mondta e "dicső sorokat", de ezek szerint te még nem hallottál róla, hogy uradat és parancsolódat - saját bevallása szerint - soha nem a diktatúra zavarta, csak az, hogy nem ő a diktátor. De már dolgozik rajta, szinte sajnálom, hogy nem fog neki összejönni most sem. :)
Delamos 2012.11.11 18:03:02
@zajos1:

BREAKING! BREAKING!

Eveline Widmer-Schlumpf svájc államfője LÖVETETT Orbán Viktor kedvenc csapatának szurkolóira:

"A svájci rendőrség őrizetbe vett több Videoton-szurkolót a Basel elleni Európa Liga-meccs előtt, majd a találkozó után - egy kivételével - elengedte őket - írja a Blick svájci napilap.
...
A svájci lap szerint GUMILÖVEDÉKET és más tömegoszlató eszközöket is bevetettek az akció során. A mérkőzés után elengedték a szurkolókat, ám egyikük ellen a vád hivatalos személy elleni erőszak."

A többi szöveged pedig szánalmas mentegetése egy sereg köpönyegforgató kommunistának, akik az utolsó pillanatban ugrottak le a süllyedő hajóról, meglátva a lehetőséget hogy a túloldalra állva, több hatalomhoz juthatnak. És így is lett.

A legviccesebb, hogy még Horn Gyulát is megemlítetted, aki ha szerepelt volna a kommunistákat felsoroló listában, akkor az MSZMP tagsága után mentegetésként most odaírhattad volna, hogy ő nyitotta meg a nyugati határokat, ő engedte át a kelet-németeket, sőt ő bontotta le a berlini falat. :) Vagy a rendszerváltás szelét megérző és a kommunizmus addigi rendjének hátatfordító cselekedetek csak azokat mentik akik később a Fideszbe is beléptek és bőszen tagadják/tagadtatják mindazt amit 89 előtt tettek? Bár Orbán szerintem a 89 utáni időszak jórészét is tagadná, amikor híres szoclib volt és "térde csuhások" felszólítással illette a katolikusokat.

Tök feleslegesen erőlködsz amikor ezeket az embereket védeni próbálod, előbb-utóbb te is rájössz majd erre.

...ja és mégvalami: Ezt hogy magyarázod ki?

"A nyolcvanas években én nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát."
A medián októberi felmérése egyértelművé tette, hogy Orbán Viktor legerősebb baloldali kihívója Bajnai Gordon lehet a 2014-es választásokon. Amennyiben az Együtt 2014 mozgalomnak sikerül egy táborba felsorakoztatnia az Mszp és az LMP híveit, valamint a bizonytalanok táborából is…..
Delamos 2012.11.11 21:53:34
@OrangeOrder:

A legszebb, hogy azt se veszed észre, hogy az egyszem SZJA csökkentésedet simán visszafizeted a durván megdrágult élelmiszerárakban, telefonköltségben, bankköltségben, benzinárban, stb, de te azért csak mantrázgatod, hogy egyszer kaptál egy adócsökkentést és innentől király vagy, megvan az "érzésed", hogy jobban jártál mint mások és ettől kaptál egy önigazolást. Persze ha elővennél egy számológépet két perc alatt rájönnél, hogy valójában át lettél baszva, de fájna a tudat, hogy te is átbaszható vagy, az már nem férne bele az egódba, ezért inkább lehülyézel mindenkit aki felhívja erre a figyelmedet. Az mondjuk már egy elég kóros tünet, ha valaki egy egész blogot szentel a komplexusainak és kétségbeesve próbálja bizonygatni az egész világnak, hogy milyen helyesen döntött, miközben mélyen legbelül már régesrég érzi, hogy itt azért nagyon sok dolog, nagyon nem kerek, csak ugye fájdalmas lenne ezt beismerni.

Érdes dolog, hogy rengeteg a párhuzam az elvaukt szektások és az elvakult párthívek között. Minél inkább belelovallod magad valamibe, annál nehezebben tudsz kijönni belőle, minden egyes blogposzt, minden komment amivel kétségbeesetten próbálod az igazad bizonyítani, valójában épp attól visz távolabb, hogy felismerd a hibákat a rendszerben és ezáltal elismerd a tévedésed. Az egészet ott basztad el, hogy elkezdted belehergelni magad, a legtöbb ember csak egy X-et húzott be 2010-ben a Fidesz mellé és egyből, ahogy nem abba az irányba mentek a dolok mint várták, rögtön kritizálni tudták a saját döntésüket is, de mivel te az első pillanattól kezdve inkább a döntésed védted, így neked már nem csak a Fidesz mellé húzott X-szel, hanem az azóta tett összes megnyiltkozásoddal szembe kell menned, ha netán be akarnád ismerni, hogy itt valami bibi van. Hallod haver, nem irigyellek...