Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mila

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nude art Bettie Page 2008.12.12 14:33:00
bettie page nude válogatás(ruhás képeket könnyebb találni:)a műfajból adódóan elég kevés az art, a nude is decens, viszont annál érdekesebb.(a szomorú aktualitást a modell halála adja)Playboy 1955 január playmate egy klasszikus pin-up póz  bettie page…..
Mila 2008.12.12 19:30:48
Feje tetején a karácsony - ahogy eddig is, tudom, hogy nem mondok semmi újat. De azért elmondom. Kellemes hírek külföldről: Egy 50-80%-os akciókkal nyitó áruház bejárati ajtajában álló eladót agyontapostak a vásárlók. Holnap nem ő nyit. Néhány embert kórházba…..
A tegnapi Fejükre estek tudósítás technikai okok miatt kimaradt. Két mondatban összefoglaljuk a tegnap előtti epizód eseményeit, Oláh Ibolya kiesett, mert állítólag tizenöt másodperccel később simogatta meg a gepárdot. A párbaj kimenetelével kapcsolatban egyébként nem voltak…..
Péter barátomnak olyan meghökkentő élménye volt egy Dunán ringatózó csónakban, ami Cukiság-olvasók ezreit hozta lázba: a part közelében horgászott, amikor az erdő szélén megjelent egy apró kismacska, rányávogott, majd bevette magát a vízbe. Oda akart úszni a ladikhoz, de az…..
autózz! Macska az úton 2008.09.15 12:21:00
Mikor elpusztult állatot látunk az úton az eléggé szívszorító tud lenni. Péter egy kábának tűnő jószágon próbált segíteni, de nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy azt ő elképzelte, talán ezért is maradt benne rengeteg kérdés, amiket a sztori végén tesz fel nekünk.…..
Kukoricaimádó cica már szerepelt egyszer nálunk, most viszont jöjjön Bömbi, az igazi fanatikus. "Bömbi cica macska létére időnként malacként viselkedik. Már-már perverz vonzalmat érez a csemegekukorica iránt, olyannyira, hogy ha nem kap belőle, nemes egyszerűséggel…..
Hamis álmok - I. fejezet: Hazafelé(További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)           Felébredtem a sötétben, életem zord valósága méregként áradt szét öntudatomban. Hallottam az ócska,…..
Mila 2008.07.30 23:39:09
Árokásó Top100 Budaházy György 2008.07.28 08:15:00
Hunnia felkent vezére és forróvérű megmondóembere, étteremtulajból lett széljobbos médiaceleb, önjelölt Trianon-szakértő és szittya divatdiktátor. Budaházy György egy radikális multitalentum, aki elsősorban ősmagyar exkavátor nyilakat szór szerteszét e hazában, utcai…..
Autófília Egy biztosítóról 2008.07.19 08:00:00
Szögezzük le gyorsan: Én nem utálom azokat, akik a MÁV-nál kötöttek biztosítást. Tudom, vannak  szereotípiák és előítéletek az ügyfekről, de ezek szerintem nem minden esetben állják meg a helyüket. Az, hogy ki milyen biztosítást köt, a saját dolga. Ismerem mindkét…..
Mila 2008.07.19 16:14:45
A mÁV biztosító azért ment tönkre,mert egyrészt egy lábon állt (csak kötelező biztosítások), másrészt pedig túl olcsó volt, harmadrészt pedig bevállalta a pénzért a legveszélyesebb célcsoportot is...a sikkasztás csak hab a tortán,sajnálni pedig egy percig sem sajnálom az ügyfeleit...és nem fogom a Köbe és a Genertel ügyfelelit sem...
Akinek minimális tudása sincs a biztosítók működéséről,annak illene utánanézni,mielőtt szerződik velük...de a nagyonokos ember az autója márkáját hatalmas körültekintéssel választja ki,de a biztosításnál csak a spórolás lehetőségét nézi...
Alapvető tudnivaló,hogy a biztosítók sokféle biztosítást "árulnak" és ebből tudják nyereségesen fenntartani magukat...vannak biztosítások,amelyek kis kárhányadúak,azaz nyereségesek és vannak,amik sokszor minuszosak vagy közel minuszosak (ilyen a KGFB és casco) A normális társaságok azért tudnak fizetni az ügyfél helyett,mert nagy a kockázati közösségük,jól megválogatják,ki milyen veszélyességi csoportba tartozik és annak megfelelő díjat szednek tőle,plusz ott vannak az egyéb biztosításaik (lakás,élet,vagyon,stb.) amik mindig biztosítanak forrást az esetleg megnövekedő károk kifizetésére...
A MÁV viszont csak autózott,bevállalta a pesti,nagyon veszélyes,20éves BMW-st,1 éves jogsival és még a díjakat is alacsonyra nyomta...úgy gondolom,hogy aki ilyesmin spórol,az megérdemli a sorsát...csak azokat sajnálom,akik (a barátnőmhöz hasonlóan) egy tapló mávos miatt több,mint egy évig vártak a pénzükre...
Ez valami iszonyú, Reebok ez eddig jól is lenne, de valami hihetetlen ez a színösszeállítás és nem is tudom, van valaki akinek tetszik?RBK ..
Mila 2008.07.08 17:45:06
Keveseknek volt kedvenc tárgya a kémia, főleg azok a részei, amikor nem robbantani, hanem számolni kellett. Ennek köszönhetően az átlagember számára van pár olyan szó, ami ismerősen cseng ugyan, de pontosan nem érti, mit is jelent. Az ilyen szavakra aztán egész iparágakat lehet…..
Teljesen beleszerettem Shay Todd legújabb csavart és világos rózsaszín fürdőruhájába. Szerintem ez annyira ütős lehet barna bőrrel, hogy még a főtt kukoricát is ingyen kapja aki viseli. Már csak Marc Jacobs új (kissé tengerész) táskája kell, és én strandra kész…..
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..
Bigyóblog Star Trek sörnyitó 2008.04.23 08:40:00
Nem tolakodó, finom és elegáns az Enterprise alakú sörnyitó.Via GeekAlerts..
Mila 2008.04.23 10:24:27
Ennek a műsornak a nagy részét most végre láttam a tv-ben. Annyira szánalmas volt végig, hogy könnyesre röhögtem magamat, aztán egy kis idő múlva átcsaptam nagy dühbe. A TV2 mindenkit ENNYIRE IDIÓTÁNAK néz. Bár, sokakat sajnos jogosan. Agyhalott társadalom. Uristenezköcsög…..
"Már régóta tervezzük, hogy küldünk be néhány dolgot. Elsőként "Vöri"-ről egy fotósorozat" - kezdte levelét Ili és Tomi, hogy aztán elkápráztasson minket a vörös macsek sok-sok fotójával. "Vöri 2006 tavaszán született, "tojás-kora" óta…..
Három kedvenc íróm van. Asimov. Lem. És Clarke. Ma meghalt Arthur C. Clarke is. Nem állítom, hogy minden esetben szeretem az elmúlást. Nagyon kis gyerekként olvastam már a könyveit, és meghatározó volt szinte minden írása. Talán kettőt emelnék ki: A város és a csillagok a…..
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Szomorú hír az emberi butaságról: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/0226nyugi/Sajnos hülyékből túlkínálat van a világban. Itt van például ez a Szövetség a Tisztességért Bizottság. (Most szövetség vagy bizottság?) Semmit sem lehet róluk tudni, eddig nem nyilvánultak meg…..
Vastagbőr Bertram loves Sylvi 2008.01.09 17:47:00
Bódi Sylvi ismét szerelmes. Kezdhetném ezzel a rendkívül figyelemfelkeltő felütéssel a bejegyzést, csakhogy valótlant nem akarok állítani, hiszen a kapcsolat még csak 6 napos. Elgondolkodik az ember, hogy mikor fognak olyan párokról cikkezni az újságok, akik még együtt sincsenek,…..