Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dean_1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném már a (remélhetőleg) rövidre fogott értekezésem elején kinyilatkoztatni, hogy ennél a filmnél nagyobb moslékot nem nagyon láttam az idei mozis kínálatban, pedig úsztam piranhákkal, rohangásztam Csernobil utcáin, sőt - mindezek közül a legborzasztóbb élményként -…..
Dean_1 2012.11.10 22:51:03
@Zalaba_Ferenc: Mint már írtam fentebb én sem mondom,hogy ez a film jó volt, vagy, hogy működött egyáltalán. Általában semmilyen kritikát nem szoktam kommentálni, ez végül is mindenkinek a saját véleménye, azonban amikor ezt az írást elolvastam csak azért regisztráltam, mert szerintem maga a kritika rossz és nem az volt a célom, hogy a film mellett álljak ki. Szerintem vannak bizonyos alapvető módszertani szabályok amiket még egy blogos újságírónak is be kell tartania és az szomorú ha ezeket te személyed elleni támadásnak veszed. Szerintem maga a kritika szakmaiatlan a film maga mellékes.

A "nem értesz az egészhez" tagokat pedig olvasóknak hívják akik szabadon alkothatnak véleményt (ha jól látom ez egy olyan oldal). Az pedig, hogy főszerkesztőként magasabb rangúként kezeled magad nem túl jó propaganda :)