Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turika

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
Turika 2013.03.15 13:03:18
@gyopaR: Van egy Acer Aspire 5315-ös laptopom. Olyan irányú problémám van vele, hogy dvd-t akkarok írni vele de azt írja ki ,h "egymenetes DAO lezárás nem hajthato végre". Verbatim + os dvd-t akkarok írni vele és ezt a hiba üzenetett kapom. RW lemezt meg tudom írni de mást nem. A dvd lemezek nem hibásak mert másik gép megírta. Ez a hiba windws csere után jelentkezett, Win Xp-ről váltottam Win 7-re. Esetleg vélemény?
Turika 2013.03.15 13:14:41
@gyopaR: Igen, próbáltam de ugyan ez a probléma.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Turika 2012.12.12 18:42:14
Turika 2012.12.12 18:42:57
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii) ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "nie straszne nam losu wyroki dzielnia do przodu staniamy kroka" lengyel átírásról magyarra: "IJESZTŐ SZÁMUNKRA AZ ÍTÉLETEK SORSA, ÁM BÁTRAN LÉPÜNK…..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..