Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalai Juli

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, alkotói válságomat élem éppen. De az is lehet, hogy ez inkább egy jóféle karácsony utáni depresszió, mindenféle semmittevéssel. Alig tudom rávenni magam értelmes dolgokra, pedig ha egyszer bepörgök, akkor aztán szem nem marad szárazon körülöttem. Szegény kisház…..
Jó jellemformáló egy ilyen saját kezűleg készített – kicsit nagyobb lélegzetű - karácsonyi ajándék, amellett, hogy megmozgatja az egész családot, azért beolvas rendesen a nagyravágyó kreatív anyukának. Fodrok, függönyök, kivehető meg cserélhető ketyerék, ég veletek! Nem…..
Nagyon régóta varrok. Egész kicsi koromban béna Barbapapa alakú babákat készítettem, akik egy berendezett szekrényrészben laktak, lógott a szemük, biztos aranyosak voltak. Aztán újrahasznosítottam egy csomó kiselejtezett ágyneműt és pizsamákat varrtam belőlük. Persze…..
Nagyszabású terveimről már meséltem az 1. részben, azóta elkészültem a tervekkel, bevásároltam, kúszik felfelé szépen a hozzávalók listájának forintosított összege. Nagy híve vagyok egyébként az újrahasznosításnak és kicsit rosszul is érzem magam, de nem volt itthon…..
Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Gyerekszobában írhatok, kimozdulva egy kicsit a saját kis megszokott közegemből, a Lakásműhelyből. Egy olyan hat részes sorozatot hozok vendégül nektek, melyben egy dizájn szempontjából és funkcionálisan is hátrányos helyzetű gyerekházikó…..