Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burnuszkrampusz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örvendetes hírrel fogadta Jocót a Windows 8 utazásos alkalmazása. Náluk már a Duna vonalán meghosszabbították Ausztria határait, így kaptunk egy újabb esélyt az élettől: Az új Microsoft Windows 8 Utazás alkalmazásában pillantottam meg a Lower Austria, Austria utazási…..
Burnuszkrampusz 2013.02.04 15:51:10
@elwood: "csak elírás, az eredeti szöveg "lower than Austria" volt "
Tényleg elírás, de máshogy: nem lower, hanem lover.
Elnézve a magyarországi időjárást, talán nem bánjátok majd a mai posztot, amely a Kanári-szigetekről érkezett. Hajni története egy vakmerő döntéssel indul és decemberi paradicsomszürettel ér véget, de közben kiderül az is, hogy van olyan: budapesti árak nyugati fizetések…..
Az 5500 éve halott fiatalember múmiája több mint 100 éve látható a British Museumban, de csak most derült ki, hogy meggyilkolták. A Gebelein embert, akit a kutatók vörös haja miatt csak Gyömbérként emlegetnek, most komputertomográfiával megvizsgálták és kiderült, hogy…..
Burnuszkrampusz 2012.11.23 22:58:00
@Akitlosz: "Vajon ki tehette?
Gyanúsított van már? "

A gyilkosság nem évül el, még elkaphatják. A csendőrség már felkereste a közelben lakó többi múmiát, és éppen most pofozza ki belőlük a vallomást:-)
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Burnuszkrampusz 2012.11.09 18:47:28
@Giraffa Camelopardalis Phd.: "fácánt meg állítólag altatós mazsolával lehet fogni. be kell áztatni a mazsolát, pengével felvágni, bele az altatót, összevarrni, kiszórni a fácánosban és várni."

Az ilyen módon zsákmányolt fácányt a panziósok veszik leginkább. Így a vendég nemcsak vacsorázni tér be, hanem éjszakára is marad.