Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slapaj

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gazdaságpolitika hitelét vesztette, ezért nem lesz több éves adóprogram. Kákosy több uniós pénzt adna a vasútnak, de már nem tud változtatni. Aba Botond szerinte nem alkalmas operatív feladatra.A teljes interjú az Index gazdaság rovatában olvasható...
BKV Team Spirk József, az index.hu munkatársa (kirk kapitány) Az Index.hu újságírójának eddig leghosszabb busszal megtett útja Budapest-London, ami elmondása szerint szintén nem volt könnyű, na de akkor mi lesz vele most? Rajta kívül a fedélzeten a magyar buszgyártás jelenlegi…..
Budapest-Bamako Feladtuk 2008.01.16 01:22:00
Meknesben feladtuk, hogy lesz kommunikáció a motorjaink között. Pedig olyan jól indult, Hassan a barátunk lett és elvitt egy barátjához, aki tutira meg fogja szerelni. Sajnos Hassan barátja nem volt otthon, úgyhogy elvitt egy másik barátjához. Aztán egy másikhoz. Ez így ment három…..
Jobbra tart az Index címmel közölt magasröptű sajtóelemzést az Orpheus névre hallgató blogger. A linkjei között szabadkőműves és emeszpés honlapokat felsorakoztató fiatalember elmélete szerint jobbra tolódik az Index. Miután nagyot sóhajtottunk, hogy akkor ezután nem fognak…..
Vidám hangulatú, popfesztivállal egybekötött adakozással zárult a Liga-szakszervezetek közös rendezvénye, a Társadalmi Szolidaritás Napja. Az érdekképviseletek közös nyilatkozatukban kijelentik: támogatják a Magyarország fenntartható fejlődéséért folytatott közös harcot.…..