Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maramu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Szombat. 2013.07.27 08:02:25
Piacra indulunk. Amíg J készülődik kicsit irkálok. Mondja a rádió, hogy a Nagykörút villamos sínek felújítása miatt újabb sávkijelölések, lezárások, terelések lesznek. Na tegnap amikor robogóval jártam a várost megtapasztaltam. Még kétkeréken is nehezen volt járható,…..
Hajónapló Hétfő. 2013.03.18 21:33:14
Felmentem 11 blokk/nap teljesítményre, de ez a tempó tarthatatlan. Faragni, fúrni, illeszteni, ragasztani, méretre munkálni, csiszolni, remeg kezem lábam estére. Írni meg nincs mit róla. Ha kész leszek a 66 darabbal megmutatom. Más. Gigoríj Sandrovicsnak üzenem, nem jöttek meg a…..
maramu 2013.03.19 17:34:09
@Takacs66: kedves takács66, amit a hajós elhivatottságról és ezen blog tartalmáról írtál...hát azt nagyon szépen írtad, mélységesen egyet értek veled!
Hajónapló Vasárnap. 2013.03.17 20:04:26
Olvasva a kommenteket, nagyon kérek mindenkit, ne cukkoljátok, ne froclizzátok, ne fikázzátok egymást! Nem kéne  lesüllyedni se a MNO, se a 168 óra kommentjei színvonalára. Én nem hiszek abban, hogy az "ellentáborban" rossz emberek vannak. Csak ők mást gondolnak. De sokkal több…..
maramu 2013.03.18 22:42:40
@A Tengerész: 1.Az ország sorsa rosszul alakul most, ezt mindenki érzi, szerinted a büdös fidesz és diktátorbán miatt.Te komolyan azt hiszed, hogy attól vagyunk rosszul, hogy egy alkotmány nevű szövegkönyvbe mit írnak, vagy hogy megmondták-e a zembereknek, hogy a hó az hideg és csúszós, s ha fúj a szél, akkor fázni fognak? Én is felteszek egy kérést:Azt állítom, hogy március van.Várom az ellenérveket, ha nincsenek, nekem van igazam!
2. A könyvről csak annyit: Magyarázd már meg, hogy mi az a Lioni öböl, vagy hogy mi az a Szent Zsófia?Mert ezek egyike sem létezik így!!! Ezek a könyvedben voltak leírva!
3.Az általad hozzá nem értőnek minősített személyeket szoktad úgy megalázni, hogy ha nem a végzettségüknek megfelelő tevékenységet végeznek, akkor gúnyosan odaírtad az eredeti képesítésüket, itt a blogodon, grafikusok, stb...
4. Elég szomorú, hogy ha neked az egyetlen dolog ami érdekel az az,hogy mik az érvek a jó fidesz kormányzás mellett!
MERT szerintem meg éppen hogy az összes többi dolog számít igazán!
Például te éppen azzal tennéd a legtöbbet mindannyiunkért, ha megalkotnál egy szép hajót anélkül, hogy ilyen szarságokkal foglakoznál !
maramu 2013.03.19 17:05:58
@harpi4: Tisztelt harpi!
Több munkáját is ismerem, nincs velük semmi komoly gondom.
Nem vagyok filosz, kétkezi munkával keresem a kenyerem.
Az árbocot köszönöm!
A Bisset könyvvel meg , mint írtam, az a fő baj, hogy sok oldal olvashatatlan a tipográfiai és szöveg tördelőszerkesztés hiánya miatt, ezen kívül pedig azt hogy: Lioni öböl, és hogy Szent Zsófia székesegyház, az nem hogy egy tengerészkapitány, de egy általános iskolás sem írhatja le!

Egyébként pedig azt untam meg, hogy Vili bácsi egy-két éve a rádióban és a blogján is folyamatosan pocskondiáz és gúnyol olyan embereket, akik ezt szerintem nem érdemelték meg!

Persze , biztosan én tévedek!
Hajónapló Szombat. 2013.03.16 20:41:58
Egész nap nyomtam a műhelyben a munkát. 20 darab van készen és alaposan előre haladtam további 17-el.  Magyarázkodik a TV híradó az 1-es csatornán főműsoridőben. Annyira zokon vették, hogy az Index ezt írta róluk, kopyzom: "A közszolgálati tévécsatornáknak, az…..
Hajónapló Hétfő. 2012.11.12 18:55:54
Hát élet ez ? http://haerdekel.hu/egy-falu-utak-nelkul/   Kihordtuk a műhelybe az összes rudakat, bumokat, gaffokat, árboctoldást, csak a két árboc maradt a hajón. Elkezdem kitalálni a vereteket a rudazatra. Az a sajnos, hogy közben tönkrement a lakatos cég, csak a…..
Hajónapló Péntek. 2012.11.09 16:10:24
Még ráckevei tartózkodásunk alatt többször próbáltam kiküszöbölni azt a bosszantó ráncot, ami a kis csónak vitorláján fut keresztben. Az akkori végső megoldás az volt (ha csak nem akarom átszabni a vásznat), hogy a rudazaton kell alakítani, nevezetesen mind a gaffot mind a…..