Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ktesibios

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog!   Édesapám szenvedésének egy rövidke, ám annál durvább részletét szeretném megosztani Önökkel. Szegény azóta már nincs közöttünk, tüdőrák következtében hagyott itt bennünket, mindenesetre fájó emlék az az orvosi mulasztás, amelynek következtében…..
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
Szerettük és már megszoktuk a régi MTV arculatot, amit egyébként 2006-tól láthattunk a közszolgálati csatornán, szóval kicsit sajnáljuk, hogy le kell cserélni, de hát azt is tudjuk, hogy ez a világ rendje, az arculatokat azért tervezik, hogy aztán el lehessen őket dobni, és…..
Már csak négyen versengenek Benkő Dániel kegyeiért, és kezd is kicsit unalmassá válni a minden mozzanatában előre megírt műsor, de a héten végre izgalmasabb részhez értünk. Ujjazás és erekció már eddig is volt, a hétfői adásba viszont olyan jelenetek kerültek volna, amikhez…..
Elismerte felelősségét a petőházi cukorgyár azzal kapcsolatban, hogy szerda este mintegy negyvenezer köbméter szennyvíz került az Ikva-patakba."A tározó körüli földmunkák következtében gyengült meg a gát annyira, hogy végül is atszakadt; idegenkezűségről vagy…..