Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redroses23

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Isten látja lelkemet, én nem akartam a fináléról írni. Már én untam ugyanazt leírni hétről hétre, nem okozott semmmiféle örömöt az, hogy egy középszerű évadot ostoroztam hétről hétre, mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben van nekem sokkal jobb dolgom, mint vasárnap reggel hatkor arról…..
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
redroses23 2015.06.05 14:01:33
hm
2001 nyarán a Sziget Fesztiválon lépett fel utoljára a hazai közönség előtt a finn HIM. A Ville Valo vezette love metal csapat, 12 év kihagyás után ismét Magyarországra érkezik! Július 24-én, Budapest egyik vezető szórakozóhelyén, a Budapest Parkban lép fel a gót zenekar. A…..
„Egyél tehénszart. Tízmilliárd légy nem tévedhet” – ez az örök graffitis igazság jutott eszembe, amikor először hallgattam végig a HIM idei új lemezét és szórtam ki a lejátszóból félúton, aztán rá pár hétre olvastam, hogy 20 ezer eladott lemezzel az első héten az…..
redroses23 2013.05.27 14:15:52
hogyvolt X-faktor 3x16 - 8. döntő 2012.12.08 19:00:00
Nem lehet kiheverni azt, ami múlt szombaton történt. Az X-faktor 3. szériája elveszítette utolsó igazi őstehetségét is, egyetlen kérdés már csak az, hogy kinek lehet még drukkolni egy olyan műsorban, ahol a Király fia után Magyarország legjobb hangú kidobóembere is távozott? Na…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
redroses23 2012.11.22 13:03:52
@Fedor: Ez a cikk is kamu.
Az első X-faktorban Wolf Kati sem az x-faktor házban lakott, mert neki 2 kisgyereke volt otthon, így otthonról járt be énekelni.
Most meg úgy állítják be mintha ez a JFK akkora vadparaszt lenne, hogy vele még együtt lakni sem lehet és ezért csak ő, csak itt, csak most, még soha senki más elköltözött és saját lakásban lakik.

Azért kíváncsi lennék ki talál ki ilyen cikkeket hogy a versenytársak azt nyilatkozzák JFK-ről, hogy elviselhetetlen ember. Nem hiszem hogy Stone ilyet nyilatkozna, mivel gondolom nem szabad így rossz színben feltüntetni egymást a médiában. Vagy most akkor már zöld utat kapott a JImmy fiát lejárató kampány? Csak elég undorító ha pont a versenytársak járatják le.
Keresztesnek sem lennék a helyébe. Full ciki a helyzet.