Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TwinSpark16v

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
TwinSpark16v 2014.03.25 09:51:35
Nem szeretném védeni az állat bringásokat, DE saját tapasztalatom, mint idén van a 10. éve, hogy rendszeresen járok a János hegyre "downhillezni" ezalatt az idő alatt:

1. Egyszer sem kerültem semmilyen atrocitásba senkivel. (Se a fogason, se a "pályákon" turistákkal, se más biciklisekkel)
2. MINDIG volt jegyem és nem szemeteltem, ordibáltam, káromkodtam, koszoltam a fogason. (Tudtommal, ha fizetek érte (2db vonaljegyet alaklmanként, mint más) ugyanannyi jogom van felszállni a biciklis vagonba, mint bárkinek...)
3. Egyszer sem találkoztam verekedő emberekkel.
4. Általában meg szoktuk kérdezni, hogy ki száll le előbb és úgy rendezzük a bicikliket.
5. Nem pusztítottuk soha az erdőt, nem ástunk, döngültünk ki új útvonalakat, nem kaszáltunk el/ kényszerítettünk turistát arrébb ugrálásra. Szeretünk ide járni miért tennénk tönkre?!
6. Nem érzem magam műveletlen, agresszív parasztnak azért, mert ezt a formáját űzöm a kerékpárnak, szerintem sok kommentelő magába nézhetne ítélkezés előtt.

Nem vagyok elvakult biciklista, nem megyek át a piroson, a biciklim teljesen alkalmatlan a városi közlekedésre, ezért nem is erőltetem. (Nem is szeretek egyáltalán kerékpáral közúton közlekedni (járdán sem!))

Szupermen országutisok jelentkezhetnek feltekerni a Jánosra a biciklimmel, szívesen kölcsönadom. :) Ha szintet megy a fogassal tényleg nem merek a szemébe nézni ahogy itt valaki írta (35 kg 1 darab sebesség és tekerésenként 5cmt bemozog az eleje hátulja, hajrá! Én autóval követem és nézem. :))
TwinSpark16v 2014.03.25 11:05:44
@fogyasztói magastartás:
Kedves Kommentelő,

A hozzád hasonló önkéntes rendőröket szokták a valós bunkók jól megagyalni, ha szándékosan kötekedsz :)
De ha Te rendszeresen jársz a fogason, mint ahogy írtad is és még nem büszkélkedtél, hogy jól "megbasztad a tüdejét" bárkinek is, valószínű ez meglehetősen ritka eset amikor egy "bingás csak egy ujjal is hozzáér valakihez".

Remélem valami kisebbségi csoportot fogsz egy vastag ággal leszoktatni és nem leszel "szaralak" amikor visznek be a János kórházba egy kis pihenőre. Amúgy, az ággal jobb belátásra bírást a törvény is bünteti. Akár közvetlen, akár közvetett formában történik.

De ismételten, a cikkben említett eset nem általános, felesleges itt a fórumon keménykedni. A BKK keres security-s embereket, lehet jelentkezni és védeni az ártatlan lelkeket hivatalos formában.

Peace
TwinSpark16v 2014.03.25 11:21:36
@fogyasztói magastartás:

Rendben, nem mintha szokásom lenne kötekedni, nem igazán tudsz felcsigázni, a kommentedből az jön le hogy Te egy elég agresszív alak vagy. Nem ítélkezem látatlanban, ettől még lehetsz normális ember, hogy fenyegetőzöl így egy kommentre...
Velem nagy valószínűséggel nem fogsz találkozni soha, de kívánom, hogy arcoskodj élőben is hátha egyszer rájössz vagy rávezetnek, hogy tök felesleges.

Üdv