Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Gábor5 (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vonatkozó jegyzeteimből és a médiából közismert a két évvel ezelőtti FIDESZ Alapszervezet feloszlatást követő igazságkereső történetünk, melynek végén egy-egy tockost és sallert kaptunk kielégítésül az elmarasztalt regnáló hatalomtól. Az okirat hamisítástól sem…..
Kovács Gábor5 (törölt) 2012.11.08 20:36:41
@bakos.jozsef:
Kedves Bakos József!
Felhívták figyelmemet kétséges cikkére, melyben megszólított, ezért reagálok!
Először is a címbeli írása, és azzal párhuzamosan felvetett probléma szoros koherenciát képez, még akkor is, ha az ön szellemi képességével ez nem áll arányba!
Ezt Ön azért nem veheti észre, mert e vonatkozásban (is) csak a saját törekvését helyezi középpontba, és ettől az elmélettől Ön nem tud elszakadni. Ezt az emberi tulajdonságot és jelenséget az orvostudomány jegyzi!
Mint az ominózus eset alanya kijelenthetem, a helyszínen tanúsított magatartása nem elvárt viselkedésforma volt, és ezzel lezárom azt az estét, amely alkalommal az Önnel együtt érkező VASS GÁBOR MENTŐ gk. vezető személyemet minden előzetes szóváltás nélkül részegen bántalmazta, Ön pedig ekkor gyorsan elmenekült, kérésem ellenére vissza sem nézett! Passzivitása miatt számoljon el saját lelkiismeretével, ha ilyen létezik az Ön esetében.

Komoly megnyilvánulásáról, saját megvalósítható ötletéről eddig sem szereztem tudomást, de ezzel a „felbukkanásával” végérvényesen bizonyította benyomásomat.
Az eddigi kósza, ellenőrizetlen, esetenként alaptalan híreit úgy ahogy feldolgoztam, azt feltételezve, „van Önben akarat, jó szándék, ezért a „nyüansznyi” tévedése megengedett”!
Ezek után szilárd meggyőződésem, nem elenyésző tévedésről van szó, hanem kifejezett rosszindulatról, felelőtlen, megtévesztő, a károknak örvendő hajlamáról!

A provokatív írása életszerűtlen, és nélkülözi a logikát több szempontból!
Az esti sétáját nem zavarhatta a gk. parkolása, ami egyébként az előírt szabályoknak megfelelően parkolt, ráadásul a másik oldalon állt! Tudomásom szerint Ön nem közterület felügyelő, és nem is rendvédelmi munkatárs, ebből egyenesen következik, a szándéka más irányú volt, mint amit – ismét – fenti megtévesztő írásában közöl, tehát írásának értelmében, a megnyilvánuló rosszindulatú szándéka ebben az esetben sem lehet vitás!
Azért sem hihető a sikamlós magyarázata, mert ha valaki nem lát és nem hall egy adott esetről, akkor nem tudhatja, hogy a másik egyén „kellően fűszeresen” írta-e le az esetet?

Emlékeztetem, korábban több alkalommal megdőltek állításai, – többek között előttem is –, és azon esetekben a fentiekhez hasonlóan Ön volt az, aki „Andersen”- magyarázattal kívánt szolgálni.

Megítélésem szerint az ilyen mentalitású egyén NEM képviselheti a választók érdekeit, az ilyen tulajdonságokkal rendelkező személy, aki többek között „felebarátját” cserben hagyja, kérés ellenére elmenekül egy látens probléma elől, nem számíthat arra, hogy az általa nyitott „BLOG”-ot komolyan vegye a környezete, legkevésbé arra, hogy sikert érjen el a jövőben!

Magam részéről a komolytalan, és alaptalan információi, valamint sajátos szemlélet és előadása miatt, blogjának olvasására szánt időmet teljesen korlátozom, minden nemű elvárás nélkül.

Sok sikert kívánok!