Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Starlight55

232 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fogyokuratipp 2014.08.29 01:15:59
// ..
Pár nappal ezelőtt az egyik székelyföldi üzletláncban kölest vásároltam, s a kasszánál annyira megbámulta egy utánunk sorban álló kisanya, hogy meg kellett kérdezzem, nem látott még kölest ? Erre ő persze, azt válaszolta, hogy hát nem, és kérdés után kérdés következett,…..
Tudtátok, hogy le lehet fogyni olyan zöldségekkel és gyümölcsökkel, amelyeknek negatív kalória tartalma van ? Tehnikailag ezeknek az eledeleknek nem 0 (zéró) a kalóriája, csak így nevezik őket, mert abban a pilanatban, amikor megeszed ezeket az eledeleket, több energiát használ…..
Igazán érdekes, hogy milyen sok fogyókúrás termék jelenik meg az interneten a magyar weblapokon, ahol majdnem mindig ugyan azok az emberek jelennek meg a fotókban, mint minden más "csodaszernek" oldalán, csak éppen kicserélődött a termék neve, a személyekre ráragasztott név, s…..
Lehet-e csakugyan könnyűszerrel fogyni, le lehet-e adni a plusz kilókat például sportolás és kapszulák nélkül ? Hát gyógyszerek nélkül az biztos, hogy le lehet fogyni, mozgás nélkül egy kicsit nehezebben. Találtunk azonban egy érdekes módszert, ami Erdélyben a 90-es években…..
Megint felfedeztünk egy terméket, amiről azt mondják, nagyon sikeres fogyást igér. A neve "Nidora", és mint csaknem minden hasonló csodaszert, Amerikában készitik. A termékleírás szerint ez nem kapszula, sem gyógyszer, hanem egy sós és egyben édes ízű (!) por, amit az eledelekre…..
Jön a nyár, és biztos, hogy mindenki szeretne egy pár kilót fogyni, mielőtt a strandra lehetne menni. Ebben segíthet egy nemrég megjelent, új, magyar fogyókúrás termék. A neve "Súlykontroll Éjjel és Nappal", amit az Interherb Vitál cég készitett [ ... tovább a teljes cikkre ]..
Amikor pattanás jelenik meg az arcon vagy bárhol a testünkön, ez egy jel a szervezetünk részéről, hogy valamelyik belső szervünkkel gond van.  A tiniknél természetes az akné és a pattanás, de a felnőtteknek is meg kell küzdeniük vele néha. Mit is jelent, ha pattanásom van az…..
A napokban felfedezdtem még egy új terméket, aminek zsírégető hatása van. A neve Loomya Diet Pills és most már Magyarországon is kapható. [ ... tovább a teljes cikkre ]..
Party Island 2014.02.25 23:11:14
..
Le akarok fogyni ebben az évben. Mit probáljak meg, hogy valahogy tudjak megszabadulni plusz kilóimtól ? Ha te is hasonló kérdéseket forgatsz a fejedben, akkor van itt számodra egy elég új lehetőség. Megprobálhatod az új Obesimed Forte nevü fogyókúrás tablettát. Mi az az…..
A napokban a Grammy 2014-es rendezvényen mindenki csodálattal vette észre, hogy Beyonce jócskán lefogyott. Hogyan sikerült neki lefogyni? Egyesek azt mondják, hogy éhezési kurát tartott, de amint kiderült, Beyonce férjével, Jay Z-vel együtt diétázott, 22 napig. Mi a neve a…..
Ha sem a síelés, sem a korcsolyázás nem szimpatikus, esetleg unja ezeket a téli sportokat, akkor sem kell a négy fal között ücsörögnie. Inkább nézze meg, milyen programokat kínálnak a nemzeti parkjaink a hidegebb hónapokra, és elő a túrabakanccsal!…..
Egy ideje már magyarul is látható a South Park 17. évada, aminek köszönhetően újra kiborulhatunk a rosszul rajzolt káromkodó szereplők mindennapi szokásain. De nem is ez a lényeg, hanem hogy készült egy hiánypótló grafikon, amiből végre megtudhatjuk, hogy pontosan hogy történt…..
Lehet-e megfékezni valahogyan az öregedést. Mindenki tudja és tapasztalja ,hogy ahogyan telnek-múlnak az évek, kisebb-nagyobb lépésekkel beköszöntenek az öregedés jelei. Ha le szeretnénk fékezni ezt a folyamatot, meg lehet próbálni egy pár trükköt, hogy fiatalosabban és…..
Mi az  endívia? Ez egy levélzöldség, ami a cikória növényfaj családjához tartozik. Latin neve Cichorium endivia, angolul meg Endivia vagy Chicory néven ismeretes. Magyarul még endíviasalátának vagy cikóriának is hivják, habár, csak így cikóriaként, szegényes a megnevezése,…..
Biztos vagyok abban,  hogy már sokan halottak a Reduline 36 fogyókúra gyógyszerről. A TV-ben is elég sokat van reklámozva ez a termék. Hadd lássuk hát, mire is ajánlott a Reduline 36 ? Ha valaki le szeretne fogyni és meg akar szabadulni a plusz kilóktól, annak ajánlott ez a…..
Hogyan fogynak a stewardessek ? Hogy tartja magát kondiba a légitársaságok utasszemélyzete ? Egy bizonyos étrend alapján, a csinos stewardessek mindig letudnak fogyni, és megtudják tartani a testsúlyukat. Szükség esetén, ha formájuk kezd romlani, a kilók úgy tűnik, kezdenek…..
Le akarok fogyni ebben az évben, mit tegyek? Milyen fogyókúrát probáljak meg ? Mit tehetek, hogy leadjam a plusz kilókat ? Az év elején sokan feltettük magunknak tervbe, hogy ebben az évben biztos, hogy le akarunk fogyni, legalább egy pár kilót. Ha nektek is ez az egyik tervetek…..
PulykaKeselyű Blogz Newz 2013.12.15 11:36:00
The thing is, új blogok születtek az internet csodálatos világában. Persze, ez mindennapos esemény, ha nem mindenperces, de itt a lényeg, hogy kik a bloggerek.Először is, Ká új blogot indított, és amíg csak engedély kapok rá, életem végéig, minden egyes új blogjáról írni fogok…..
PulykaKeselyű Alter Ego 2013.12.13 19:44:00
Egy életszimulációs játékot ajánlanék ma, mint a cím is utal rá, ez az Alter Ego. Az 1986-os alkotás egy ragyogó példa arra, hogy egy számítógépes játéknak nem kell lenyűgöző grafika és összetett játékmenet ahhoz, hogy nagyszerű legyen."There are seven stages of life in…..
Ha hull a hajad, s megoldást keresel a hajhullás (kopaszodás) ellen, ami megoldhatja gondjaidat ezen a téren ? Vagy kezdtél őszülni és szeretnéd tudni, hogy lehetséges, hogy a hajad visszatérjen saját szinére ? Tényleg  van valami olyan termék, kozmetikumszerű, ami visszanöveli a…..
Casual friday az erőlködés nélküliség jegyében. Semmi brutálisan poénos vagy eltúlzott, csak egyszerű, megmosolyogtató beszédrészletek.Sok a szürkeárnyalatos kép mostanában a Várban.eLhöKáM?zdxkjkfxmUtálok vonaton aludni de sikerüleLmár nem is köszönszérteménKáEz volt a…..
Hogyan fogyott le Erdélyi Mónika ? Csodálatos változáson ment át a híres Erdélyi Monika, magyar televiziós műsorvezető. Lefogyott 15 kilót és csodálatosan néz ki ! Mi a titka a fogyásának ? Megváltoztatta az étrendjét az egyik dietetikus barátnője segítségével. Könnyű,…..
Sokszor, amikor kivánunk valami édességet enni, a csokoládé vagy a sütemények helyett jobb, ha gyümölcsöket választunk. Hogy miért ? Mert elsősorban a legkissebb süti is jobban hízlal, mint egy bármilyen édes gyümölcs. Plusz a gyümölcsökben nagyon sok vitamin is van, ami…..