Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyi28

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, szép napot! :) A két vers után úgy gondoltam, írnék pár sort a velem történtekről. Nem rég voltam a Nem adom fel alapítvánnyal Miskolcon egy tréningen. Ez egy 3 napos érzékenyítő program volt, melyen én is aktívan részt kellett, hogy vegyek. Úgy írtam ezt a…..
Kollinger Élete Anna 2013.03.26 10:52:38
Sziasztok! :) Ez a versike egy számomra igazán fontos személyről szól. Nagyon szeretem és boldog vagyok, hogy ismerhetem! Példaértékű erő lakozik benne! Ő az egyik ember, akire felnézek. Remélem tudja, hogy róla van szó és remélem azt is, hogy Ti is, akik ismertek és őt is,…..
Ketten egy témáról - semiambidextrous kezdi:GG 5 évad/15. rész:Véleményes, azért kérdem:A Kacsaleves (1933) megnézése előtt Rory és Marty a koleszszoba ajtajában így köszöntik egymást:- What's up, Doc!- What's up, Doc!A magyar: - Mi van, Doki?- Mi van, Doki?A "Mi a…..
Sziasztok ismét! Mostanában keveset írok. Mondhatnám, hogy azért, mert kevés időm van, nincs sok kedvem... De nem teszem. Olykor el felejtem, de egyébként azt is meg szeretném tudni, hogy ki követi leginkább a blogomat. Mert, aki igen, az bármikor felnéz, amikor én kiteszek…..
Kollinger Élete Szeretet ünnepe 2012.12.18 20:39:32
Egy kis Karácsonyi "előhang". Szeretet ünnepe   Szeretet, mely a fénylő csillaggal száll felénk, Szeretet, mely angyalként bújik belénk. Boldogok vagyunk, mikor adhatunk, Boldogok vagyunk, mikor kaphatunk, E ünnep ad és kap is, Te döntöd el mit adsz neki!   Sok…..
Kollinger Élete Kín és fájdalom 2012.11.26 19:53:22
Kín és fájdalom   Kín és fájdalom jut én nekem, Mert ilyen a kinézetem. Hiába a belső szép, Ha mindenki csak távolról néz   A szívem egyedül él hosszú ideje már, Nem kell senkinek, ez az, ami bánt. Bukott angyalként élhetem az életem. Ha nem jön senki,…..
Kollinger Élete Szeretet 2012.11.23 20:35:36
Szeretet       Van, akit igazán lehet szeretni, van, akit nem. Van, aki szeretné, hogy szeressék, van, aki  menekül a szeretet elől. Sokan kérdezik, ki szeret? Hol van, aki szeret? Sokan viszont tudják mind erre a választ. Sok ember van úgy, engem nem szeret…..
Kollinger Élete Szerelmes vagyok 2012.11.22 18:22:12
Szerelmes vagyok   Szerelmes vagyok egy angyalba, ki földre szállt az éjjel. Szerelmes vagyok egy angyalba, ki megtölti szívemet szeretettel.   Szerelmes vagyok, s a szívem éhezik Szerelmes vagyok, s a lelkem érted sír.   Szeretlek, mert lelkembe új korszakot…..
sanyi28 2012.11.22 19:48:56
Kollinger Élete Kár 2012.11.20 17:49:37
Kár     Mit ér neked, hogy a szívembe gázolsz és nevetsz? Mit ér neked, amikor rossz szavakkal illetsz engem? Mit ér neked, hogy a szemembe nézel és hazudsz? Mit ér neked, hogy ott bántasz, ahol csak tudsz?   Nem értelek, mert szép és aranyos vagy! Nem értelek,…..
Kicsi szívem, kicsi szívem     Kicsi szívem, kicsi szívem, Hová lett az, aki szeret? Hová lett az a virág, Aki mosolyt hozott hozzád?   A nap süt, s zöldek a lombok, Te csak ülsz és zokogsz. Nem találod azt, aki szeret, Nem találod azt, aki veled…..
sanyi28 2012.11.19 11:23:07
Kollinger Élete Bocsánat 2012.11.11 11:37:24
Szép jó napot drága olvasók! :) Sokszor éreztem már tehetetlennek magam, mert egy számomra fontos ember szenved, távol tőlem. Ilyenkor nagyon bánt, hogy nem tudok odamenni és segíteni. Átölelni, vagy csak vele lenni, amikor szüksége van segítségre. Ez mind az állapotom miatt van,…..
Bolond, mert szeret!     Bolond vagyok, mert szeretek, Bolond vagyok, mert hiszek az igaz szerelemben! Bolond vagyok, mert várok rád! Bolond vagyok, mert sok időt szánok rá!   Nem érdekel, hogy ki, mit mond! Nem érdekel, hogy ki az okos! A lelkem új erőre…..
sanyi28 2012.11.11 10:25:07
“A boldogság azoknak van fenntartva, akik hajlandók boldogok lenni, dacára a körülményeiknek.” :) Réges-régen, mikor még nem tudtam, hogy mit jelent hazudni és csókolózni - vagyis kicsi voltam - ismertem meg Őt. Egy táborban találkoztunk először, ahol a résztvevők mind…..
Kollinger Élete Csillag 2012.11.08 12:47:45
Ugye nem régiben volt egy hasonló alkotásom? Igen. Ebben az időben próbáltam helyt állni a nagyvilágban. Itt, ekkor már kiszakadtam az első iskolám pompájából és új barátokra tettem szert, de mégis, eleinte nehéz volt, mert hiányoztak a társak. Ekkor volt egy egy irányú…..
Kedves Blog Olvasók! :) Először is nagyon köszönöm, a lájkokat a Tükröm-tükröm facebook oldalán. Nagyon sokat jelent nekem, hogy szántok időt rám és a kis irományaimra! Kérlek tartsátok meg jó szokásotokat! :PAz elmúlt héten úgy megvoltam fázva, hogy alig bírtam…..