Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar vagyok nem túrista

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Medián ma megjelent közvélemény-kutatása egyértelművé teszi, hogy Orbán leváltása nem csupán álom, hanem lehetőség a szavazók előtt. A kutatás szerint a DK és a 4K! 1, az LMP 3, az MSZP és a Jobbik 10, míg az Együtt! 2014 14, a Fidesz pedig 22 százalékon áll. Ha azonban…..
Magyar vagyok nem túrista 2012.11.08 11:50:02
Látjátok emberek milyenek vagytok? Igazi megkeseredett magyarok, akiknek soha semmi sem lesz jó. Azt nem tudjátok megmondani, hogy hogyan kellene jobban csinálni, csak azt, hogy az amit a másik, az "ellenségetek" csinál (szerencsére nem háborúzunk, de ti mégis így gondoltok a veletek ellentétes véleményen állóra) az rossz. Teljesen mindegy melyik kormány van a hatalmon, soha nem jó az amit csinál.
Egy dologra kellene gondolni. Arra, hogy "ADÓS FIZESS!!!" Senkit nem érdekel, hogy nem ti, nem én, vagy nem Orbán, vagy Gyurcsány, vagy akárki vette fel a hitelt, valakinek azt meg kell fizetni. Sajnos akkora adóságállományunk van, hogy ezt még az elkövetkezendő 50 évben sem fogjuk tudni letörleszteni. És ez az ára annak, amit sokan a " RÉGEN MINDEN JOBB VOLT" időszakban szeretnek. Jobb volt mert volt miből, arra senki nem gondolt akkor, hogy nem pusziból adták.
Tudom, hogy sokan nem szeretik Amerikát, de ha a Föld jelenlegi legerősebb katonai és az egyik legerősebb gazdasági hatalmának az elnöke is azt tűzi ki célul, hogy az államadóságát csökkentse, még ha ezáltal sokak szerint "recesszióba" taszítaná az országát (JAJJ SZEGÉNY BANKOK, nem 1000% hasznuk lesz évente, hanem csak 600%) akkor el kellene gondolkodni azon, hogy mi miért akarnánk még halmozni szerény képességein ellenére. Mit akartok? Egy közép európai Görögországot? Komolyan kérdem. Én tudom, ogy sem az én időmben, se agyermekeim idejében nem fogunk felszabadulni az adósrabszolgaság alól, de talán a dédunokáink fellélegezhetnek. A mai világ háborúit nagyon kevés százalékban fegyverek döntik el, és még ha azok is döntenék el, ott sem járnánk jól. A szabadságnak ára van. És ha ennek az az ára, hogy 15 évente v. 20 évente vehetek autót, vagy, hogy évtizedekig kell kuporgatnom egy kis lakásra valóra, és nem vehetem meg a legjobb "cuccokat" amiket szeretnék, vagy nem utazhatok el oda ahova szeretnék hát legyen. De inkább halok meg szegényen és szabadon, mint, hogy valamelyik pénzintézet rabszolgájaként tengődjek egész életemben...