Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejhaa

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus 2-2-es hazai BL-mérkőzését követően Massimiliano Allegri nem volt túl barátságos a sajtóval, és az edző véleménye szerint az emberek megfeledkeznek az objektivitásról. A hazai csapat nagyszerűen kezdte a meccset, hiszen Gonzalo Higuaín hamar betalált, majd tizenegyesből ismét gólt…..
A nem túl acélosra sikerült csoportkört követően, a Juventus a Tottenham Hotspur elleni nyolcaddöntővel folytatja nemzetközi szereplését az európai labdarúgás legrangosabb sorozatában. A párharc első felvonásaként a Tottenham Hotspur látogat majd az Allianz Stadiumba, a londoni…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus nagyobb önbizalommal rendelkezik a Bajnokok Ligájában, azonban a Tottenham elleni kezdőcsapatról sok mindent nem árult el. „Nyilvánvalóan örülnék, ha nem kapnánk gólt, és végül nulla kapott góllal zárulna a meccs. Holnap nagyon kiegyensúlyozott találkozóra…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Félő, hogy a Juventus argentin támadója a tegnap esti mérkőzésen elszenvedett combizom-sérülésének köszönhetően egy hónapra kiesik, így pedig kénytelen kihagyni a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-párharc első mérkőzését. La Joya a tegnapi bajnokin éppen a labdával sprintelt, amikor egy…..
ejhaa 2018.01.07 17:57:53
@epaska: vérszegény kategória ez az 5 gól. Nem tehetek róla, lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de a nyárig valahogy kipofoznám, és jól kiszállnék belőle.

Cáfoljon rám, ha mer!:)
A Torino FC elleni Olasz Kupa-továbbjutást követően, s a szusszanásnyi téli pihenő előtt a Juventus a Cagliari otthonába látogat, hogy onnan három bajnoki ponttal térjen haza, s így tartsa a lépést az éllovas Napoli együttesével. A hiányzók listája eddig sem volt rövid, hiszen Gigi Buffon, Juan…..
ejhaa 2018.01.06 22:30:39
@Patricco: állítom a csókát direkt rakják be juve meccsek alá, most vagy őt büntetik ezzel(ugye ma is), vagy minket. de ha őszinték akarunk lenni, neki a rosszabb nagy százalékban:)
ejhaa 2018.01.07 10:31:59
a digi face oldalán komoly tüntetés van egri ellen, hogy ne kommentárkodjon Juve,izé, milan de talán még napoli meccs alatt sem

vimeo.com/249988738

1:10 ő szerinte szabályos, hisz kölcsönös "fogdosás" volt(mi volt ebben kölcsönös?)

Pavoletti még rá is nézz a bíróra.....

Szóval ha ez bemegy, akkor gól.
A RAI Sport munkatársának adott hosszabb nyilatkozatban a Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta szót ejtett a klub argentin csillagáról, Paulo Dybaláról, valamint a pillanatnyilag az Atalantánál kölcsönszereplő Leonardo Spinazzoláról is. "Dybala a klub szimbóluma lesz-e az elkövetkező…..
ejhaa 2018.01.06 13:02:14
@Alex8610: Őt a többiekkel(b.zividal, pogbesz, alves)szemben, sokkal komolyabban itt akarjuk tartani. Allegri nyilatkozataiban mindig szerepel, Marotta, Buffon, Nedved, stb, mindig dicsérik. Ő mit akar valójában, ez az igazi kérdése.
A Juventus az AS Roma elleni hazai összecsapással közelít az új esztendő felé, hogy december 30-án majd a Hellas Verona otthonába látogatva búcsúztassa az óévet.  A Juventus keretéből bizonyosan hiányozni fog a veterán klasszis, Gigi Buffon, s korábbi sérülése miatt Mattia De…..
A címvédő Juventus ma este a Genoa elleni hazai találkozóval csatlakozik be az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt majd. A Juventus keretéből továbbra is hiányozni fog a csapatkapitány, Gigi Buffon, de sérülés miatt Mario Mandžukić, Juan…..
Olasz források szerint Paulo Dybala ügynöke magára haragította a Juventus igazgatóit, mivel a Paris Saint-Germain vezetőivel találkozott. Az elmúlt két meccsen Paulo Dybala a padra szorult, a vezetőség nevében pedig Pavel Nedvěd az argentin kapcsán az áldozatkészségről beszélt. Az idei évben az…..
ejhaa 2017.12.19 12:55:03
@MdewC: Szerintem ahogy Alves csinálta, az volt a legkorrektebb. Engem a visszaköpködései(zene stb.)nem érdekelnek.
Az a csávó ha felkerült a pályára, mindegy, hogy kezdő, csere volt, széjjel hajtotta magát, és rohadtul tudta már Decemberben, hogy ő lelép!
Formában/szinten tartotta magát addig. Ellenben Dybala-val, nem ez történik, jelenleg, nincs miért itt tartani.

De amúgy adom amit mondasz, ragaszkodni kellene a játékosokhoz, de ő eddig nem bizonyítja, hogy kell nekünk.
Massimiliano Allegri a Bologna elleni győzelmet követően megindokolta, hogy miért hagyta ki Paulo Dybalát, és a csapat fontosságáról beszélt. A bianconero csapat átugrotta az Inter együttesét a tabellában a Bologna elleni háromgólos győzelemmel, amelyben a csapat argentin sztárcsatára már másodjára…..
ejhaa 2017.12.18 16:38:23
@fire06: Nem tehetek róla, de én helyén kezelem a brigádot. De az, hogy hemzsegnénk elől kreatív spílerekben...hát...:)

Én még Dybalara sem merném mondani, hogy kreatív. Pjanics talán.

Erőfoci->Ronaldo*>Real->Bayern nem olyan rossz az az erőfoci.

Mondjatok olyan évet amikor kreatív focit toltunk?
A feszített iramú decemberi menetelésben, a Napoli és az Inter után, most egy könnyebbnek ígérkező mérkőzés következik, hiszen a bajnoki címvédő a Bologna otthonába látogat, ahol nem lehet más a célja, mint a győzelem és a három bajnoki pont begyűjtése. Massimiliano Allegri…..
A pokolian nehéz decemberi menetelés következő állomásaként a zebramezesek a múlt heti Napoli-Juventus rangadó nyomán átmenetileg a tabella első helyére lépő Intert fogadva próbálják majd begyűjteni a három bajnoki pontot. Massimiliano Allegri csapatából vádlisérülés miatt…..
Az AC Milan ma este hivatalosan bejelentette a Juventus védőjének, Leonardo Bonuccinak az átigazolását 40 millió euró plusz 2 millió euró bónuszok fejében, mindez már csak a sikeres orvosi vizsgálatok függvénye. A szerdai meglepetésszerű híreket követően mindössze három nap kellett a két klub…..
Mint ismeretes, Daniel Alves szerződése felbontásával ingyen távozott Torinóból és sokáig úgy tűnt, a Pep Guardiola vezette Manchester City lesz a következő állomáshelye. A játékos ugyan többször is elmondta, választásában nem a pénz fogja motiválni, most mégis úgy tűnik, hogy a fizetés volt a…..
Massimiliano Allegri az AS Roma elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón gratulált Antonio Conténak a bajnoki címhez, illetve egyértelművé tette, hogy véleménye szerint a Juventus csapatkapitánya érdemes az utóbbi néhány évben két futballista által kisajátított Aranylabdára. „Gratulálni szeretnék…..
A Juventus támadója, Paulo Dybala úgy véli, csapata tanult az FC Barcelona PSG elleni párharcából, s magabiztosan várja a katalánok elleni összecsapást. "Nem szabad félnünk, mert kiváló játékosaink vannak." - nyilatkozta Dybala a La Repubblica munkatársának. "Jó formában vagyunk, ez a lehető…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint a bajnokság továbbra is nyitott, hiszen még számos forduló áll a Juventus és az AS Roma előtt, így a címvédő előnyének a növelése nem döntött el semmit. Az Öreg Hölgy 2-0-ra nyert a Sassuolo otthonában, míg a fővárosiak meglepetésre beleszaladtak egy 3-2…..