Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ptemee

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szart kapott a nyakába a Metallica a glastonburys fellépése miatt. Bevallom, már kezdtem kicsit sajnálni őket, de igazából inkább mókás volt, ahogy a Glastonbury zeneileg rendkívül felvilágosult fellépői fikázzák a Metallicát meg a metált, illetve az is, ahogy mondjuk Bruce…..
Nálunk debütál az Acoustic Loops új dala, a Baby. A zenekar 2011-ben alakult, a névválasztás pedig nem véletlen, ugyanis előszeretettel használják a loopert számaikban az énekszólamok előállításához. További különlegességük, hogy fontos szerepet kap a szájdob zenéjükben,…..
A Mastodon sokszor jön ki vicces videóval, most nem tette. Illetve viccesen indul, ahogy a geek srác leszbicsókról álmodik, meg az egész szerepjátékos csata is vicces. Igazából meg egy szomorú történet az egész a beteg nagymamájára vigyázó, magányos, gyenge srácról, akit a…..
Hazafelé az jutott eszembe, hogy a kilencvenes évek elején Miskolcon két alkalommal is több órát vártam hiába az egyik helyi, kissé alkoholista lemezboltos "Rögtön jövök" táblája előtt. Végül harmadszorra csak sikerült megvennem a Somewhere in Time albumot bakeliten, amit…..
Június 2-án új albummal jelentkezik Varg "francia vagyok, nem norvég" Vikernes. Alább a promószöveg zanzásítva, meg egyéb infók. "A hajdanvolt utak" hasonlítani fog a Burzum korábbi ambient albumaira, de a mondanivaló és énekstílus némi változatosságot fog mutatni azokhoz…..
Azt gondolná az ember, hogy a sztárok úgy szoktak hotelszobából tévéket kidobálni, hogy teljesen beállva csak úgy felkapják, és kihajítják az ablakon, ami ideális esetben még zárva is van. Ehhez képest Keith Richards Rolling Stones-gitáros akciója maga a megtestesült…..
A beszámolók szerint visszaforgatta az időt a megalakulásának ötvenedik évfordulóján turnéra indult Rolling Stones Londonban megrendezett első vasárnapi koncertjével. A brit főváros O2 Arénáját megtöltő húszezres rajongótábor előtt játszó rockzenekar állítólag a régi…..
Pár éve 50 Cent teljesen ledöbbent a mi Negrónkon. Még Instagramra is feltöltötte a torok kéményseprőjét. Lett is belőle balhé, jó sok négerezéssel, rasszista kommenttel. Akkor nem tudtuk mit keres itt a rapper-színész, most viszont megint itt van, filmet forgat. Töltögeti is az…..
Ez az itt fönt (vagy itt van hivatalosan is). Először is, azt hittük (reméltük) Avril Lavigne már csak szorgos háziasszony Chad Kroeger Nickelback-vezérrel közös otthonában, és a tavalyi lemezét is csak búcsúzásnak szánta. Másrészt igen, a lázadó tini imidzs erősen…..
Igen, HIM, az a finn zenekar, akik valamikor a távoli múltban rendszeresen visszajártak a Szigetre, aztán mintha a föld nyelte volna el őket, úgy eltűntek. A mai Budapest Park-os sajtóbejáráson viszont kiderült, hogy léteznek sőt, a mi bénaságunk, hogy azt sem vettük észre, hogy…..
A fenti képhez hozzá tudnátok képzelni John Frusciantét? Nem? Pedig most lehet megvalósul. Na nem száll be a gitáros a Duran Duranba, de nem kizárt, hogy turnézni fog velük. Az meg egyenesen biztos, hogy játszik az új lemezen. Nem pletyka ez, a Duran Duran honlapján lehet olvasni…..
Egy friss jelentés szerint a Red Hot Chili Peppers zenéjét is felhasználták Guantanamóban a terroristagyanús személyek kínzására. Melyik dalt? Az Under The Bridge-t?  ..
A volt Red Hot Chili Peppers- és Mars Volta-gitárosok Kimono Kult nevű zenekara kiadta első dalát, a Todos Menos El Dolort. A teljes ep, ahogy azt már itt írtuk, március 4-én jelenik meg. A dalt spanyolul énekli Teri Gender Bender, aki elmondta, elsősorban azért, mert szép nyelv,…..
Mindenki kedvence, a méltán népszerű, szélsőjobbos nézeteket valló és a blackmetal egyik szülőatyjaként ismert Varg Vikernes 21 évvel ezelőtt, két templomgyújtogatás között szakított időt arra is, hogy ne csak a sátán, hanem a szerelem oltárán is áldozzon. A tettét siker…..
Baromi jó ez a szám. Elég lenne ennyi is, de mivel eléggé ismeretlen zenekarról van szó, így szolgáltatok némi infót is mellé.  A Néhai Bárány 2004-ben alakult Keszthelyen, de a végleges formáját 2010-ben, Budapesten nyerte el. Ők úgy fogalmaznak, hogy a zenéjük egy…..
Tavaly eléggé bejött nekünk Pajor Tamás Te mesterséges ember című új dala, amihez a fiával, Pajor Kristóffal forgatott videót a Neurotic-kal híressé vált, majd megtérése utána az Ámenben és a HIT Gyülekezetében kikötött zenész. Aztán az év elején jött a hír, hogy…..
Nagyon úgy néz ki, hogy a Motörhead főnöke, Lemmy Kilmister sem halhatatlan. Erről beszélt legalábbis még év elején a színpadon szintén kicsit trottyosan toporgó Rob Halford egy interjúban, ahol elmondta, hogy az elpusztíthatatlannak tűnő rocklegendának valami baj van a…..
 „Aki dudás akar lenni pokolra kell annak menniott kell annak megtanulni hogyan kell a dudát fújni.”(Népdal) Oscar Wilde halhatatlan művében Dorian Gray, a szép és ártatlan ifjú arcképét megfesti Basil Hallward, a festő, megörökítve őt az ifjonti szépség és ártatlanság…..
ptemee 2014.03.14 14:58:31
Lady Gaga GG Allin nyomába szegődött. Ott még nem tart, hogy a színpadra szarjon, aztán az ürülékével megdobálja a közönséget, de az első lépést megtette e felé. Csütörtök este az SXSW fesztiválon adott koncertet Texasban, ahol a Swine című dal előadása közben egy nő…..
Kiadó:Frontiers/UniversalHonlapok:www.reddragoncartel.comfacebook.com/reddragoncartel‎ Tudjátok, hogy mit jelent a "jóra hallgatott lemez" kifejezés? Régebben, amikor még többen is (ma már csak kevesen…) komoly pénzeket fizettünk ki egy-egy nagy kedvenc lemezéért és az első…..
Nevet változtatott a Neokhrome. Mostantól Perihelionként zenélnek tovább, nem véletlenül. "Régóta éreztük már, hogy egy olyan névre van szükségünk, mely sokkal jobban kifejezi azt a világot, amit a zenénk képvisel. Ez a döntés egyszerre jelent lezárást, folytonosságot és…..
A fenti friss Korn-videóhoz van egy kis háttérsztori is. Jonathan Davis annak az Alex Jonesnak a műsorában volt vendég, aki híres a konspirációs elméleteiről, állandóan az illuminátusokkal, meg hasonlókkal riogatja Amerikát. Ebbe szállt most be a Korn frontembere, aki szerint…..