Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neumarkt

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „A futball olyan, mint a bográcsgulyás. Folyamatosan teszünk bele, sosem veszünk ki, és a végén kész.” (Orbán Viktor) Miniszterelnökünk azt is elárulta egy interjú keretében, milyen a hamis gulyás: az pedig az, amikor kivesszük belőle, amit bele kéne tenni. Most…..
Egy 39 éves kínai férfi kissé becsiccsentve úgy döntött jó ötlet lenne fölnyomni egy angolnát a végbelébe. Elvileg egy korhatáros film egy jelenetét szerette volna újrajátszani. Miután beléhasított a szörnyű felismerés, hogy nemcsak, hogy nem tudja kiszedni, de az angolna…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Neumarkt 2012.12.24 19:47:09
@sárkányfő:
Ezert irtam,hogy SZINTE. Amerikarol,Kanadarol nem beszelnek,de Europabol nyugodtan idezhetnel a spanyol,olasz,portugal,nemet arakrol is. Romanol,oroszrol,bulgarrol ne beszeljunk.
Neumarkt 2012.12.24 22:34:06
@Gabe Walker:
Legkozelebb? Tobb szaz ev alatt nem sikerult integralni a romakat,akkor mirol beszelunk?Hasznos volt eddig a munkajuk?Nem.Akkor meg minek innentol elhinni,hogy majd hasznos lesz. Ennyi szociologussal mar reg kozepreteg kellene,hogy legyenek,de a melyszegenysegben vannak...a nagy integracio neveben.
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..