Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian tárgyalunk telefonon - mégis kevesen tudjuk azokat az alapokat, melyeket egy kezdő telemarketingesnek a fejébe vernek. Ha eddig le akartuk rázni a telesales munkatársakat, most itt az idő, hogy tanuljunk tőlük!…..
Ezúttal egy rendhagyó tanulmánnyal készültem, amely egy devizapiaci automatizált kereskedési rendszerekkel –más néven robotokkal- foglalkozó barátom munkája. Igen nagy tapasztalatot halmozott fel az évek során a manuális kereskedési stratégiák, később a devizapiaci/tőzsdei…..
A devizakereszt hosszabb távú mozgását vizsgálva látható, hogy jó ideje masszív emelkedő trendcsatornában mozog az árfolyam. A másodlagos trend törését követően újra megérintésre került az emelkedő trendvonal, amely „mentén” egy erőteljes támaszzónát alakított…..
Az AUD/CAD párban meglévő long pozíciókat érdemes kiemelt figyelemmel követni és a kiszállókat tervezni, ugyanis hamarosan teljesül az alakzatból számított célár, amelynek elemzését pont mához egy hete…..
Long I Tudó Még 4 év 2012.11.07 09:18:20
Obamának szavaztak bizalmat ismét, minden marad a megszokott kerékvágásban. A piacok üdvözölték a hírt, ugyanis vége a bizonytalanságnak, sőt arra is lehet következtetni, hogy mi várható a következő 4 évben. A szavazatok alakulása is az elvártak szerint alakult, míg az…..