Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szrender

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
Szrender 2012.11.07 13:39:43
@KG2000:

"Magyarország félsikert ért el az uniós vizsgán: az Európai Bizottság szerdára elkészített országjelentése szerint az októberben bejelentett összesen 764 milliárd forintnyi megszorításokkal sikerül ugyan a 2013-as költségvetési hiányt a GDP 3 százaléka alatt, 2,9 százalékon tartani, de ez csak átmeneti eredmény. A Bizottság szerint ugyanis ez nem jelent fenntartható hiánycsökkentést – márpedig ez korábban is uniós kritérium volt –, 2014-ben már ismét 3,5 százalék lesz a deficit. Az országjelentést elvileg szerdán egy órakor kezdődő sajtótájékoztatón ismertetnék – az unió többi tagállamának országjelentésével együtt –, de az egyelőre nem kezdődött el."

Húú mekkora siker! És csak 3x kellett újraírni a költségvetést ehhez a történelmi csodához!

A komcsik pedig továbbra is ti vagytok a KISZ titkáraitokkal, MSZMP tagjaitokkal és még az ÁVH-t is ti alapítottátok újra, szóval hazudozás helyett inkább maradj csöndben. Ti akik sosem a diktatúra ellen harcoltatok, csak a vezetői ellen, most is diktatúrát építetek, miközben csődbe döntitek az országot. A 764 milliárd-os "nem megszorítás" rámeső részét nyugodtan átveheted, aztán ünnepelheted tovább ezt a fantasztikus, történelmi soha nem látott sikert, miszerint 764 milliárdos lehúzással épp egyetlen évre elkerültük a csődöt! Gratulálok!
Szrender 2012.11.07 15:41:31
@KG2000:

Hazudj csak hazudj, ahogy a gazdádtól tanultad.

Azért ne nagyon zavarjon meg, hogy 2006-ban a gazád által felbújtott csőcselékkel ellentében, 2010 óta senki se úgy fejezte nemtetszését a rendszer ellen, hogy molotov koktélokat, utcaköveket dobált volna a rendőrökre, továbbá autókat se gyújtogatott/borogatott senki. Szép is lenne, ha békés tünetéseket lövetne szét a gazdád, de mivel tudjuk, hogy ő soha nem a diktatúra ellen lázadt, így simán kitellik tőle, hogy előbb-utóbb ezt is megtenné, ha 2014-ben nem zavarnánk el a jó büdös picsába a sleppjével együtt. Ezért is fogjuk elzavarni. :)

A kommunistázásról csak annyit, hogy sorold már fel légyszíves, hogy az LMP-ből, Millából kik is voltak MSZMP tagok, pláne kommunista kormánytagok mint Martonyi vagy kommunista államtitkárok mint Schmitt? Az MSZP-t leszarom, ők komcsik voltak, komcsik maradnak, de nem is tadják ezt, csak ti tagadjátok, akik épp most építetek újra a Kádár rendszert.

Továbbá hol vannak az ügynökakták?