Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BluesBasser96

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pasik (főleg Milka) eszik szépen az immunovetet, illetve most a magkeverékről áttértünk a rat complete tápra, amit szintén jóízűen kajálnak. :) Milka az elmúlt hetekben párszor véreset pisilt, ezért konzultálva a dokinkkal, infralámpáztam, illetve ekkor kezdtük el az…..
Whisky & Póker & Milka Lábadozás 2014.06.20 21:10:18
Délután levettem Milkáról a gallért, mert mindenben akadályozta (mosakodás, evés...), és vörös könnyes volt a szeme, orra, illetve a sebet gallérral is elérte. :D Figyelek rá, lefoglalom, hogy ne nagyon piszkálja a varratot. Kapott paradicsomot, és bébiételt, előbbit a szokásos…..
Ma voltunk Milkával a dokinál, megvolt az ivartalanítás. Jól viselte, mire érte mentünk, már mászkált, szimatolt. :) És persze a varrattól is kezdett megszabadulni, ezért kapott egy pici gallért, amiben nagyon cukin mutat. :D Képek: ..
Hát, elég régen írtam már. Milka szépen elvolt a "nagyokkal", de aztán Whisky bőre tele lett sebekkel. Dokihoz mentünk, kaptunk rá körömvirág krémet, és mondta az orvos, hogy valószínűleg bunyó van köztük. Whisky így nézett ki: Szóval Whisky átment egy "karanténketrecbe",…..
Whisky & Póker & Milka Házikoszt 2013.12.26 03:01:35
Elfogyott a tápunk, így megleptem a pasikat egy finom mixszel: alma, banán, dió, mogyoró, hal, és egy kis tejföl. Mondanom se kell, nagyon rákaptak. :) Gyakrabban fogunk ilyet csinálni.(Tejfölös nózi *-*)..
Néha beteszem Milkát a nagyfiúk közé, had szokják. :) ("Gazdi vegyél ki, ezek meg akarnak ölni!") ("Hmm, nem is olyan rossz itt.") (Whiskytől tanulunk inni az itatóból.) (Kicsi a rakás! :D) (Nyunyaaaa! *-*) (Eszkimópuszi :3) ("Gazdi, kell az a vinnyogó szőrgolyó a…..
Tegnap este megérkezett hozzánk Milka. :) Tegnap rögtön harapással kezdtünk, de mára már szent a béke. :) (Nincs jobb, mint felborítani a tálat, és a földről enni.) (Önitatóból nemigen iszik, ezért kapott egy kupakot, amit előszeretettel borít fel.) (Ismizés…..
Whisky-nek, és Pókernek hamarosan új lakótársa lesz: Milka, egy édes ezüst pati. :) ..
Először is jönnék egy videóval:(Igen, igen... Elírtam a végén a szöveget, én már csak ilyen vagyok.) Joghurtevés: Szunya: És egy (szerintem) jól sikerült kép:..
Whisky & Póker & Milka Málna :3 2013.07.03 22:06:54
Végre az ölembe szalad, és nyalogat ő is. :)(Itt valahogy összevizezte a hátát.) Egyéb:(Plüsskutyus alatt) (Lehúzza a zacsi... :D) (Őt meg a pocak. :) ) (Kurkászás előtti bunyó.) (Imádom ezt a kíváncsi fejet.) (Cukisáááág!)..
Először is, a pasik kaptak kindertojás-belsőt (vagy mit :D), amivel jó sokáig elvoltak. :) Aztán Whisky-t fotózgattam a gitáromon. :) (Fejrázás)..
Először is, pasibunyó, avagy pankráció. :D (+18-as kép :D) Aztán béke... :)(Semmi magánélet... :D)Gülüke :) "Te birtokháborítóóó" :D Kaja time :)..
Rég nem írtam, most jó sok képpel érkeztem. :) Kezdjük egy álmos fejjel: A pasik az utóbbi időben kipróbáltak pár új kaját. Párizsi: Eper:(Ezt csak a csillogó szemek miatt tartottam meg.) Whisky kedvenc helye a pizsim lett: Dumbo fejű Póker: Ééés cukiságok:..
Nos, először is a kutyánk megint genya volt, és meg akarta harapni Whisky-t. Szerencsére a kis "pasim" odébb ugrott (amennyire a tenyeremben ez lehető volt), így csak a kis feje lett kutyanyálas. (Kutyusunk - Jenny - reakciója az első pár patis napon.) Hétvégén kaptak új féle…..
Whisky & Póker & Milka Javulunk 2013.03.06 10:01:32
Múlt héten megint új gyógyszereket és kezelési módszert kaptunk, úgy látom, ez használ. Póker nem tüsszög, Whisky is csak keveset. Emellett a múlt héten még rendeltem a pasiknak a netről cuccokat, köztük egy csomi epres-mézes jutalomfalatot is. Az illata nagyon finom, és ízlik…..
Úgy vettem észre, hogy Whisky-t sikerül(t) a vállamra szoktatni. :D Egész pontosan csak mefigyeltem, hogy szeret ott lenni. :) És már felismeri a tápos zacsi csörgését, ha hallja, rohan a táljukhoz. :) (A kutyusunk elkapta Whisky-t... Vagyis megpróbálta, de szerencsére…..
Tegnap voltunk a fiúkkal másik dokinál, kaptak gyógyszereket, és bioptron lámpát. Családi vita, ajtócsapkodás, üvöltözés, aminek köszönhetően nemhogy a gyógyszerek látványától visítoznak a fiúk, de már attól is, ha kézbe fogom őket. (Ezt kéne beléjük erőszakolni...…..
Whisky & Póker & Milka Videók! 2013.02.16 15:12:22
Egy átlagos nap. :) 1:27-nél Whisky tüsszent egyet, amivel megijeszti Pókert. :D Whisky a kezemben van, és nyalogat. :)..
Még mindig van gyógyszerük a fiúknak, és tegnap még elég intenzíven tüsszögtek, de ma még nem hallottam őket hapcizni. :) (Whisky) Egy hét alatt szemmel láthatóan nőttek, úgy gondoltam, lemérem őket. Póker ahogy tudott, menekült, így csak Whisky-t tudtam megmérni, ő…..
Sziasztok! A blog a két patkányomról, Whisky-ről és Pókerről fog szólni. 2013. Február 7-én, csütörtök este költöztek hozzám, 5-6 hetesen. (Megérkezés) A hétvégéhez közeledve Whisky egész kézhez szokott pati lett, ölbe vehettem anélkül, hogy elszaladgált volna. Póker…..