Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reemete

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
Reemete 2012.11.07 01:05:48
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Azért nem semmi elvakultság kell ahhoz, hogy még a Pápát is lenácizd, csak hogy az imádott politikusaid kommunista múltját magyarázd.

Joseph Ratzinger 14 éves volt amikor belépett az akkoriban MINDEN 14 ÉVESNEK KÖTELEZŐ - MONDOM K-Ö-T-E-L-E-Z-Ő - hitlerjugendbe!

Szégyelled magad, hogy egyáltalán a szádra vetted!

Ezeket a férgeket meg azzal takargatod, hogy "utazás miatt" kellett nekik a KISZ tagság? Ennyi? És innentől már elfogadható neked, hogy a kommunista diktatúra szolgálatába álltak? És még van képed egybemosni ezeket a Pápával akit 14 évesen kényszerítettek, egy kalap alá venni holmi utazgatási lehetőséget a náci németország terrorjával? Sőt, még ahhoz is van bőr a mocskos pofádon, hogy te bolsevikozz, kommunistázz olyanokat, akik ezekkel a nyalonc, helyezkedő férgekkel ellentétben a büdös életben nem voltak se a KISZ, se az MSZMP tagjai? Mi a faszt képzelsz te magadról?

Orbán maga mondta, hogy ő soha nem a diktatúra, csak a diktatúra vezetői ellen lázadt! Szóval eleve bebuktad az egész mentegetőzésed!

Orbán Viktorról amúgy ez mindent elmond:
"Politikai pályafutását gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte. Politikai hozzáállása saját elmondása alapján a honvédségben eltöltött idő alatt változott meg gyökeresen, ahonnan teljesen más emberként távozott. Korábban a szocialista rendszer naiv és elkötelezett híve volt."

És tényleg, 89-ben már csak szoclib volt: "A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek."

De sebaj, te magyarázz csak tovább, legalább most kiderült rólatok, ha Orbánról van szó, akkor nektek még a Pápa se szent. Alapítsatok Orbán egyházat.
Reemete 2012.11.07 01:18:42
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Ennyit bírtál kiizzadni? Itt nem szégyen ám beismerni a tévedésed, most nem a Fidesz székházban vagy.
Reemete 2012.11.07 01:54:21
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Nézzenek már oda, de sértődékeny valaki! Bezzeg amikor te bolsevikozol meg kommunistázól, olyanokat akiknek - imádottaiddal ellentétben - semmi közük nem volt kommunizmushoz, pusztán nem istenítik a vezérediet az rendben van, az nem személyeskedés? Amikor a 14-évesen a hitlerjugendbe kényszerített Pápát egy kalap alá veszed az KISZ-be önként és dalolva belépő Orbánnal, aki még KISZ titkárságig is vitte az egyetemen, vagy az MSZMP-be belépő Matolcsyval, Pinétrrel, Hoffmann Rózsával, sőt a kommunista kormánytag Martonyival az nem sértegetés?

Milyen "érveidnek" volt itt súlya? Szét lett kapva minden szavad, az "érveid" ugyanolyan súlytalanok mint te.

Orbán tényszerűen kommunista volt, majd tényszerűen ballib, majd tényszerűen liberális. Vagyis tényszerűen egy elvtelen helyeszkedő, aki mindig épp abban hitt, amitől előrejutást remélt. Te ostoba meg elhiszed, hogy most őszintén nemzetikereszténykonzervatív vagy franc tudja épp minek nevezi magát ezen a héten mi a kis félázsiai pásztorunk.

Bár amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy csak játszod itt a provokatőrt. :) Akár így van, akár nem, ne hagyd abba amit csinálsz, tökéletes ellenreklám vagy, szükség van az ilyenekre!