Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baraboo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hete letarolták a fákat, azóta felszedték a villamossíneket, elvitték a szobrokat, eltakartak, szétszedtek, kiástak mindent – most meg Varga Mihály bejelenti, hogy bocs, ez lesz az egyik első beruházás, amit a hiány csökkentése érdekében fel fognak függeszteni. A Kossuth…..
baraboo 2013.05.11 21:42:16
@susu64: "Megint egy mocskos, gyomorforgató, hangulatkeltő, uszító blog."

Mert megírta az igazat? Tényleg, nem is tudom, miért nem kérdezték meg előtte tőled, mit is írjanak, ami neked is tetszik :))
Pócs János fideszes országgyűlési képviselő, Jászapáti polgármesterének felesége is trafiküzemeltetési jogot nyert az állami pályázatokon. A dolog érdekessége, hogy Pócs Jánosné már két hónappal a döntések előtt felvette az általa vezetett két cég tevékenységi körei…..
baraboo 2013.04.30 18:05:00
@Fidesz Jászság: Már a nicked is ... jó, a Jászság is a Fideszé, aláírom, de legalább ne reklámozd.

"Pócs és társai dohányértékesítési jogot nyertek. Azaz semmivel sem többet mint: munkát, lehetőséget mások foglalkoztatásához!"
Ez a nyeremény nem másoknak munkalehetőség gyanánt merült fel, hanem hogy Ti, nyertes fideszesek pusztán kaszáljatok és legalább jó sokat. Az eddigi 3-4 % helyett 12-t :)
Ez a helyzet, ezen nem sok szépíteni való akad.
A Kossuth tér felújítása rendben zajlik. A minimum 40 éves hársfasort ma hajnalban elkezdték módszeresen kivágni, meggyilkolni, kivégezni. Nincs itt semmi látnivaló. Hogy ezt a tetves lakosság is megértse, mintegy 50 biztonsági őr állja körbe a parlament körüli kordont, hogy…..
baraboo 2013.04.19 18:33:21
@ököljog: De rondán stílustalan vagy. Valaki normálisan leírja a véleményét, erre te idepofátlankodsz és trágár megjegyzéseket teszel.
Nem volt joga leírni? Kár, hogy nem kérdezte meg tőled, hogy mi a véleményed, mert ha neked nem tetszik, akkor leírná inkább a tiédet...
Én is osztom, hogy bűn kivágni a régi fákat, és bűn szórni a pénzünket, főleg akkor, amikor sok munkanélküli éhezik és még filléres közmunka sincs a számukra.

És még valami. A sok hülye eszi a blogot? Úgy látom, te is itt vagy :))
Míg a köztévé valósággal belefullad a tömjénfüstbe nagy igyekezetében, a kereskedelmi csatornák a feltámadásból többnyire csak a támadás részhez ragaszkodnak. Húsvéti tévéajánlót akartunk írni, de magunk sem hittük el, hogy mennyire nehéz húsvéti családi filmekbe…..
Ma a parlamentben a rezsicsökkentésről, az emberek és a szolgáltató cégek terheiről is folyik a vita. Ennek keretében Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a Világgazdaság újságírójának tudósítása szerint kijelentette. "Bevallom, az…..
Sajátos módját választotta az együttérzésnek Timothy Kurek. A keresztény férfi, hogy átérezze a melegek problémáit, egy évig mindenkinek azt vallotta, hogy ő is homoszexuális. A mélyen vallásos tennessee-i Timothy Kurek (a képen középen) úgy nőtt fel, hogy gyűlölte a…..
baraboo 2013.03.18 20:07:18
@milyen szép a Vértes, ó: Felvetésedre válaszul; akármilyen szép a Vértes, ott is vannak idióta, gyűlölködők. Mint te.
Véreim! Aztamegbaszta kurvaélet! Hát nem megtámadtak minket? Mit megtámadtak, egyenesen beültek kapun belülre a jogállamterroristák, és a kiabálásuktól még az én kezemből is kihullott édes Finkelstein mester legutóbb itt hagyott szentírása. Pedig azt nekem már ékezet stabilan…..
Blogosz Szóval akkor... 2013.02.12 17:01:15
Megkaptam persze én is Orbán Viktor miniszterelnök levelét. Akárcsak többszázezer anyaországon kívül élő magyar. Azt írja: „Tisztelt Honfitársam! (...) Tudnunk kell egymásról, és rendelkeznünk kell minden fontos, aktuális információval Magyarországról. Ezért a magyar…..
A karácsony a biztos pusztulás ideje, ha ügyintézni próbál, András mégis megkockáztatta a lehetetlent, és december 23.-án feltörte egy az OTP-nél lekötött pénzét. Természetesen azóta sincs az összeg a számláján: Az első meggondolatlan lépést akkor tettem, amikor az…..
A szilveszteri buli után Magyarország bedöntésére szövetkező brókerek után mi is visszatérünk - kipihenve a tavalyi évet és a ünnepeket.2013 máris elég erősen kezdett, Gyurcsány Ferenc például éhségsztrájkjával elérte a regisztráció eltörlését, de emellett olyan Nagy…..
baraboo 2013.01.07 13:08:29
A Medián ma megjelent közvélemény-kutatása egyértelművé teszi, hogy Orbán leváltása nem csupán álom, hanem lehetőség a szavazók előtt. A kutatás szerint a DK és a 4K! 1, az LMP 3, az MSZP és a Jobbik 10, míg az Együtt! 2014 14, a Fidesz pedig 22 százalékon áll. Ha azonban…..
baraboo 2012.11.08 08:40:33
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ez egy nagy igazság! Csak a szájunkat tépjük, abból pedig nem lesz semmi, vagyis a Fidesz malmára hajtjuk a vizet mi is.
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..