Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chi Chi (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
Chi Chi (törölt) 2010.04.16 09:15:39
Bosszantó és zavarbaejtő dologra hívja fel Salix a figyelmünket. A tanító néni néha helyesírási és szövegalkotási problémákkal kűzd, levélírónk pedig tanácstalan a megoldást illetően.Kedves Ellenőrző, Apró ügy nagyon, lehet az is, hogy túldimenzionálom - akkor majd jól…..
Chi Chi (törölt) 2010.02.03 11:09:26
@Rékuc: De, szerintem lehet alacsony árú termék. Az u-betű és a közgáz is stimmel. Az alacsony áru esetleg egy papírlap. Vagy egy fogkefe. Fekve.
A kedvencem nekem is a kűzd, mert nem tudom kimondani. Kűűűzdelem. Meg a hírdetés! Tipikus példák arra, hogy miért nem elég olvasni. Egy megfelelően izgalmas könyvet szerintem elég gyorsan olvas az ember ahhoz, hogy ne figyelje az ékezeteket. Kicsibuta észrevételéről nem is beszélve. Volt, hogy mérgemben piros tollal javítottam a könyvet, amit olvastam.
A küld, a játsza, az edz felszólítása felkiáltójellel, a "lehet" vesszővel és hogy nélkül... Ezeken segít a nyelvtantanár és a szabályok.
Pont azért volna egyszerű helyesen megtanítani, mert típushiba, nem?
A tanárról meg annyit, hogy sajnos nem egyedi eset, de a legjobb megoldás szerintem is egy óvatos és udvarias jelzés, és semmi több. A gyereket még meg lehet tanítani helyesen írni otthon is, és ez a lényeg.
Huszonötödikén összeszedtem egy szex mániás kis depis csajt. Azt mondta, hogy azért szeret dugni, mert akár fáj, akár jó, mindig azt érzi tőle, hogy legalább él. Ma reggelig volt itt, de annyi életet keféltem bele, hogy már nekem is fájt. Beszélgettünk, elég sok dolgot…..
Rövid, rendkívül érdektelen műhírek, rendkívül érdektelen műcelebekről.VV Leó, a Cool Tv műsorvezetője Amerikában járt! (Vagyis a szokásos történet: nagy hanggal kiment, hogy majd tuti befut, aztán behuzott farokkal hazarepült turistaosztályon(!!), mint Kozsó.) De várjál:…..
Chi Chi (törölt) 2010.01.01 17:32:47
A következő repülőterek ilyen vagy olyan módon elég kreatívan oldották meg a feladatot: legyen hová leszállni a repülőgépeknek… Az atlantai repülőtér A Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport ötös leszállópályáját öt év után, 2006. májusában nyitották…..
Chi Chi (törölt) 2009.09.15 14:06:38
A Cukiság bartája, nix küldte nekünk a lenti szomorú levelet. "Ő itt a néhai Mesi cica, akiről sajnos nem készülhetett sok fotó, mert túl hamar távozott az életünkből (áttévedt a szomszéd kertbe, ahol a két kutya nem volt olyan barátságos vele mint a saját vizslánk,…..
A folytatásban kiderül miért is nem kapunk percre pontos  információt, ha késik a gépünk, tényleg komolyan veszik-e a poggyász túlsúlyt és ki a problémásabb, a hajnali londoni, vagy a délutáni nyaralós korfui utas. A csekines interjú első része itt olvasható. –…..