Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eklapi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alighanem a világ egyik legalacsonyabbra épített vasúti felüljárója található az Egyesült Államokban, az észak-karolinai a Durham városában. Magassága mindössze 11'8", vagyis alig több mint 3 és fél méter. A hídnak saját rajongói oldala is van, melyből kiderül, hogy száz…..
Eklapi 2012.11.05 13:16:38
@d'oh:

Ez aztán nagyon értelmes hozzászólás volt, gratulálok! Mi a franc köze van egy vasuti átjárónak egy magasságkorlátozáshoz? A ferihegyi gyorsforgalmin nincs semmi villógó vagy bármilyen előjelző, csak egy vascső, ami alacsonyabban van mint a híd! A példádnál maradva, ez olyan mintha egy aknazár lenne telepítve egy vasutú átkelőhöz, hogy akkoris meghalj, ha egyébként a vonat előtt átértél.

Az az ominózus baleset, ahol többen meghaltak, pont úgy történt, hogy a busz MÁR ÁTMENT A HÍD ALATT, tehát a sofőr joggal gondolhatta, hogy a magasságkorlátozó alatt is át fog menni. Csak nem vette figyelembe, hogy itt ilyen roppant értelmes emberek hozzák a döntéseket mint amilyen te vagy.

De igazad van, maradjon csak így, véletlenül se cseréljék le a világ minden értelmes táján alkalmazott "kolompolós" megoldásra, haljanak csak meg minél többen, legfeljebb majd ráírják a sírjukra, hogy a sofőr volt a hibás. Szívem szerint most kívánnék neked valamit, de inkább visszafogom magam.