Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berentefiu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
berentefiu 2012.11.05 10:36:44
@vágtázó halottkém: X-Faltor,Csillag Születik,Voice,Megasztár,Való Világ, Na meg a most visszahozandó Big Brother , Poénnak jó illetve annak hogy egynyári sztárokat kineveljünk.
Hisz a melegek mindig jók legalábbis a kereskedelmi médiának Tuti biztos... Sp,Istenes Bence(ha nem is azok arra jók hogy ezt a hatást adják a tini generációnak) akik már csak divatból is követik őket.
berentefiu 2012.11.05 11:34:03
@bodorencsi: Persze külföldön igen de ott más a koncepció itt magyar tehetségkutatókkal van gond és sokszor ismert embereknek az ismerősei vagy épp maguk jelennek meg nálunk míg külföldön lásd Amerikai X Factor legtöbbször tök ismeretlenek nyernek. Itt a magyar tehetségkutatókkal van probléma
berentefiu 2012.11.05 11:45:36
@windex: egyetértek. :) És majd hetek múlva kiderülnek hogy ilyen múltja olyan múltja van ...
Általában nekem a mércém az hogy ennek elmennék-e a fellépésére ... Hát, mit ne mondjak ebben a műsorban most sincs olyan akinek elmennék ellentétben a szenvedéseket nagyon jó nézni meg ezt a "műsornak" nevezett Show-t. Meg azért is mert, kibaszott jó kritikákat lehet róla olvasni :)