Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fe67

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Igazság szerint én teljesen biztosra vettem, hogy a mechanikus villamos mérőórák eltűnésével (digitális átállás) megszűnik a villanyóra mágnesezés kapcsán felröppent botrányszagú, maffiagyanús fogyasztóterrorizálás és állami jóváhagyással folytatott kopasztás.…..
Fe67 2012.12.27 17:42:43
@villanyóra: Megtaláltam a H10 gyári leírását, konkrétan leírja , hogy nem reagál a mágneses hatásokra ! Amúgy a Péceli vizsgálaton, a "leplombált" dobozból az órák megbontott és sérült állapotban kerültek elő. Tőlem sértetlenűl vitték el ! Lénárd úr nem hitt a szemének. Sejthette, hogy porszem került a rendszerbe. Az órák alját elfelejtették visszatenni(csavaros!), az egyik tengelye elferdült,forogni is alig akart.Az elején lévő kis tábla amit pattintással lehet csak betenni a helyére, a forgó tányéron pihent ! Valaki nagyon elrontott a "raktározás" során. Szerintem pánik szerűen összecsomagolta. A "szakértő" fejét csóválgatta. Úgy rakta össze, hogy egyáltalán mérhessen vele ! A jegyzőkönyvbe meg nem akarta beírni, csak azután, hogy rendőrség kihívását helyeztem kilátásba ! Az Energia Hivatalban csatoltattam korábbi bejeltésemhez. Volna értelme a Parlementi Vizsgáló Bizottság felé is jelezni ezt az egészet? Önök, hogy látják ?
Bár számos hasonló témájú ügyet dolgozott már fel ez a blog, még mindig  búvópatakként előtörnek újszerű  trükkök  A szakértői vizsgálat eredménye, hogy minden sérülésmentes, de erős külső mágneses hatás érte a villanyórát, mindenképpen ilyennek…..
Fe67 2012.11.05 09:04:12
@steve0915: Tisztelt Steve0915 !
Az Elmu mágnesezéssel vádol, az egyeztető tárgyaláson vagyunk túl, ahol többször is sarokba szorult az előadó. Állandóan csak a belső szabályzatukra hivatkozik. Most jön a Péceli vizsgálat. Gyűjtöm az anyagot az ügyben, látva hogy hova jutnak. Írta, hogy másodfokon megnyerte a pert. A bírói indoklást szeretném elkérni. Hova írhatok Önnek az e-mail címemet megküldve. Köszönettel
Fe67 2012.12.10 18:12:29
@steve0915: Köszönöm ! Küldöm az e-mailt !