Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stargun

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
    Ha már meghallgattuk Tim Sweeney-t, hallgassuk meg az ellenoldalt is. Igazából nem is annyira ellenoldal, hiszen kiindulási pontjuk ugyanaz (szidják az Intelt és a Microsoftot), a Microsoft DirectX API (alkalmazásprogramozási interfész) megalkotásáért felelős Alex St.…..
Stargun 2008.03.29 13:09:45
Gery Greyhound:

"Aki 80%-ban játszik, annak miért lenne jobb a Linux?" Úgy látom nem jött át a gondolat. A játékhoz NEM A LINUX kell, hanem egy minimális futtatókörnyezet kellene DirectX, OpenGL stb. futtatására lásd fent. Ilyen jelenleg még nem létezik, de ha LENNE, simán kiválthatná a Windowst ezeknél az otthoni felhasználóknál. A TÖBBI tevékenységhez meg tökéletes egy Linux.

Másolásvédelem: természetesen az olyan közösségi játékoknál, ahol nem adják ki a szerver kódot, és csak a cég által üzemeltetett hivatalos szervereken lehet játszani, ott a másolásvédelem sokkal jobban működik. De ilyen alapon az összes konzol kihalhatna, hiszen azokat meg chipelik és kész, máris másolgatják a játékokat. A kérdésfelvetés onnan indult, hogy miért nem olyan jó egy PC általában játék célokra, mint egy konzol.

Az általam felhozott, hardveres megtámogatású futtatókörnyezet ott lehetne mégis sikeres, hogy nagyon olcsó lenne. Egy igazi netes játékos a játékait már ma is megveszi eredetiben, viszont az XP vagy Vista alatta meg simán lopott az esetek jelentős részében.
Hát nem lenne jobb, ha az "oprendszer" olcsóbb lenne mint egyetlen játék, ráadásul sokkal jobban futnának alatta a programok? Mindenki venné mint a cukrot.

Persze ha valakinek a munkája miatt amúgyis van a gépén pl. Vista az ugyanúgy használhatná a modern játékokat Vista alatt is, csak messze nem kapna akkora teljesítményt ugyanazon a hardveren.
  Miseborral lehet volán mögé ülni? "Német László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) titkára levélben fordult Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszterhez az ügyben, hogy a misebor fogyasztását a papok esetében a rendőrök ne büntessék a közúti…..
Cellanapló Embert ölt a mobil 2007.11.29 08:11:04
Dél-Koreában amúgy is veszélyes mobiltelefonnal mászkálni, pár éve például villámütés végzett azokkal az emberekkel, akik hordozható telefont tartottak a zsebükben (persze nincs az a villám, ami olyan embert talál az ázsiai országban, akinél nincs mobil). Most viszont maga a…..