Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.vitriol

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez igazán rendes tőlük, akár be is perelhették volna a svájci kisvasutat, vagy akár egész Svájcot! :) "Az ismert tervezőmérnök, Hans Hilfiker által megálmodott, 1944 óta a svájci vasút védjegyeként is használt órára kizárólagos használati joga volt a Schweizerische…..
Szóval Update Norbi kiakadt a múltkori fiaskó után. Amikor is legigénytelenzte azt a kommentelőt, aki drágának találta az Udate töltött káposztát. Majd miután ez a cselekedete elindított egy komment áradatot facebook oldalán, törölte az egészet. De a szellem akkor már kint…..
Olvastam ma egy cikket, hogy a Fidesz elnöksége a választási törvényen több ponton is lényegesen változtatKevésbé kötöttek le olyan részek, hogy a jegyzőnek ki kell-e mennie minden szavazóhoz vagy sem, viszont ezen megakadt a szemem:"Előírná, hogy az országos szolgáltatók…..
Éppen a parlamenti közvetítést néztem, amikor azt hallom, hogy Osztlykán Ágnes felszólalása után Hoffmann Rózsa amolyan jó fideszesen helyre teszi Osztolykán Ágnest.A beszédben hallhattuk, amint a Fidesz helyre hozza a több sebből vérző oktatást, amit…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
p.vitriol 2012.11.04 19:02:15
@vorhenycore: "Azt meg ne mondjátok, hogy ti nem lennétek depressziósak, ha nektek is 24/7-ben el kéne viselnetek Keresztanyut :D"
Ott a pont! :D
Kiesett Lass bea! Na puff. Ez már csak így megy egy tehetség kutató műsorba. Ez önmagában nem is érne meg egy bejegyzést. Ami nálam kiütötte a biztosítékot az Vitéz Keresztes Nagyasszony reakciója volt. Mit reakció? Reakció cunami! Vagy nevezzük inkább…..