Regisztráció Blogot indítok
Adatok
firstkiss

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok éve már, hogy nem tartozom közéjük. Megkeresztelkedésem előtt már udvarolt egy kisegítőszolga, de csak azután vett el feleségül, hogy bemerítkeztem. Beköltözött a lakásomba, s azt hittem minden rendben lesz. Szép lassan adagolva elkezdte elszedni a saját jövedelmemet,…..
Egy levél, melyet a szüleimnek szeretnék elküldeni: Kedves anya és apa, Csak azt akartam, hogy tudjátok, "mindenben igazatok volt"! Gondoljatok vissza arra, amikor 8 éves koromban egyszer mindannyian a konyhában álltunk, és apa azt mondta nekem, hogy nem szabadna panaszkodnom a…..
Szervusztok! Picit gondolkodtam a tegnapi napon és eszembe jutottak olyan dolgok amit jobb ha ki adok magamból mert ha magamban tartom őket, akkor csak őrlődöm idegileg.12 évig nyomorgattam magam azzal a tévhittel hogy a JT egyház az egyetlen ami az igazi vallás és tényleg szeretet van…..
firstkiss 2013.05.14 08:17:37
@Draven87:
Mennyire igazad van. Nekem se segített a kutya se, pedig özvegyen maradtam két gyerekkel, ha nem jelentem meg az összejövetelen mert beteg volt a gyerek az volt a baj, ha megjelentem beteg gyerekkel akkor meg menekültek előlem, hogy megfertőzöm őket. Az a baj tudod, hogy a sok negatív tapasztalatom amit szereztem náluk olyan gyűlöletet váltott ki amit nagyon nehéz legyűrnöm és még az Istenbe vetett hitem is megingott. Szerencsére Isten kiszabadított onnan még időben.
Szeretet nélküli, képmutató banda!
firstkiss 2013.05.14 14:12:45
@ORION:
Egyetértek, bár nem sokáig voltam köztük, de már az elején éreztem valami nem stimmel velük, persze szóvá is tettem (sajnos kimondom ami nyomja a lelkem), na akkor jöttek a magyarázkodások, hogy ők is tökéletlenek.....bla, bla, bla! Megy a szar keverés meg a pletyka ezerrel, ja és a másik kihasználása.
Az utolsó alkalommal eljöttek a vének hozzám egy beszélgetésre, na közöltem velük, hogy biztos jobban ismerik a bibliát, mint én, de szeretet az tuti nincs bennük!!!
firstkiss 2013.05.14 14:25:11
@kingdom:

Mikor padlón voltam, mert a férjem meghalt a vén feleség eljött velem ide-oda (strand, bevásárlás, stb.) A vén férje közölte velem, hogy szeretetből jött velem és ő megengedte a feleségének, hogy velem jöjjön, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy az én autómmal az én pénzemből kísérgetett, még az ebédjét is én fizettem.
Annyi mindent szeretnék neked elmondani, de mivel nem akarsz velem beszélni, vagy ha mégis beszélünk, abból heves vita alakul ki, úgy döntöttem, inkább leírom mindazt, amit nem tudok neked szóban elmondani. Először is szeretném, ha tudnád, hogy én továbbra is szeretlek, és bár…..
firstkiss 2013.05.14 14:16:55
@Aaaron:

Amikor azt kérték, hogy zavarjam el a 17 éves fiamat otthonról, mert a barátnője ott akart aludni nála, akkor döbbentem rá, hogy ez nem Isten szervezete! Simán kirakatták volna velem a kiskorú gyerekemet az utcára! Hányingerem van tőlük!
A Fórum indexen a következő történetet olvastam, a történet a nagyatádi Jehova Tanúi gyülekezetben történt: „20 évesen teljesen ki voltam égve; akkor találkoztam a Tanúkkal! Az elején fura volt; de 1 hónap tanulmányozás után égtem az igazságért! De ezt sokáig nem…..
firstkiss 2013.04.24 12:46:50
@Volt Tanú:

Pedig nyugodtan vedd annak. Az akkori tanú völegényem alkoholista lett az öccsével együtt! A völegényem másfél éve vonat elé ugrott az öccse rá pár hónapra meghalt az alkohol okozta máj és szervelégtelenségbe. Lehet semmi köze ahhoz, hogy tanuk voltak, de meghaltak. Persze remélem fel fognak támadni, hiszen nagyon kedveltem őket és a testvérét is és az anyukáját is, akik még mindig tanuk!
firstkiss 2013.04.24 13:02:17
@reboot: Köszi :)
Az Őrtorony 2013.06/15-ei számában, a 28. oldalon, a 17. bekezdésben olvashatunk egy tapasztalatot: „Róbert közel 16 éven át volt kiközösítve. A szülei és a testvérei mindvégig szilárdan ragaszkodtak az Isten Szavában lévő útmutatáshoz, nem ápoltak vele kapcsolatot, sőt…..
Szombaton (2013.02.09.) 14 órakor egy interjút készített velem Gyuri bácsi a Civil Rádió Hétpecsét című műsorában. A 2 részletben feltöltött [~45 perces] interjú innen meghallgatható: http://www.civilradio.hu/archivum.php Hétpecsét [eddigi Hétpecsét interjúk…..
firstkiss 2013.02.27 20:13:49
@Thyatira:
Benned van igazán indulat, ha képes vagy egy ilyen oldalra írogatni, pedig tudod nem lehetnél itt. Miért is? Mert véded a hitedet, de nincs mivel, csak üres szavakkal és közben kárörvendve gondolod magadban " majd Jehova megbüntet titeket és én örülni fogok neki"....Hát ezek vagytok ti....Mi inkább azt kívánjuk nektek, hogy éljetek és legyetek boldogok!!!!
firstkiss 2013.02.27 20:46:33
@svtor:
Hol lehet ezt a könyvet beszerezni? :)
firstkiss 2013.02.27 21:23:57
@svtor: Köszi
Legtöbbünkre nagy hatással volt az, hogy amikor megismerkedtünk "az egyedüli igaz" vallással ott olyan közösségre leltünk, akik igyekeztek a bibliai erkölcsöket alkalmazni az életükben. Szimpatikus volt az, hogy nem tűrték meg maguk között a bűnt gyakorló embereket. Előző…..
T. Vének Testülete!Amiért úgy gondolom, hogy Jehova Tanúi nem Isten szervezete: - Isten feltétel nélkül szereti az emberiséget, mint ahogy egy apa szereti a gyermekét.- Isten az ő egyszülött fiát adta, azért, hogy mindenki megkapja a lehetőset, hogy örökké éljen.- Nem tudom…..
firstkiss 2013.01.04 15:11:06
@Consuelo:
Köszönöm a kedvességed és igen úgy érzem megkönnyebbűltem ezáltal a levél által, és azért raktam ki, hogy mások is tanúljanak belőle.
firstkiss 2013.01.04 18:49:00
@Virago_1000:
Köszönöm, hogy így látod, nem akartam sokat dumálni :). Hát a szeretet náluk arról szól igen, hogy hagyják a rokonokat meghallni. Ez már nem csak szeretet nélküliség, hanem gonoszság. Isten ilyen lenne? Mondjátok, hogy nem ilyen.
firstkiss 2013.01.04 21:01:33
@Catilina.:
De mond már meg nekem, ha Isten ilyen kegyetlen, akkor most félnem kell tőle, mert nem vagyok Jehova tanuja már?
Nyílt levél Jehova Tanúinak A „Világtól” Helló! Először is: annak ellenére, amit esetleg mondanak nektek, mi nem gyűlölünk titeket. Bár a „tanúskodásotok” időnként elég idegesítő, általában tiszteletben tartjuk a lelkesedéseteket, és csodáljuk az abbeli…..
Isten angyalai támogatják és védelmezik a szolgáit Ez a kép Az Őrtorony 2013. március 15-i számában jelent meg. Azt hivatott ábrázolni, ahogyan Jehova angyalai megvédelmezik a térítő Jehova Tanúit Sátántól az ördögtől és a csatlósaitól. A kép felvet pár érdekes…..
firstkiss 2012.12.16 21:51:53
Harminckilenc éves vagyok. Az átkosban születtem, apám körzeti orvos volt, anyám asszisztens. Materialista család, ahol Istenről csak szitkok formájában esett szó. A nagyszüleim egyszerű kétkezi munkások voltak, semmi flanc. Apai ágon földművesek, anyain…..
firstkiss 2012.12.13 16:10:13
@fírstkiss:
Dávid király azt írta, hogy abban az időben, amikor a Messiás uralkodni kezd, ’Isten népe csupa készség’ lesz (Zsoltárok 110:3). Noha a világhelyzet a jelzett 1914. évtől egyre rosszabb, a prófécia beteljesedésének lett egy pozitív oldala is; Isten népe készségesen ajánlotta fel idejét „a királyságnak ezt az örömhírét a nemzeteknek tanúságtételül az egész lakott földön hirdetni” (Máté 24:14, Csia). A Tanúk például több százmillió órát töltenek el minden évben azzal, hogy beszéljenek az embereknek Isten Királyságáról, és ingyenes bibliatanulmányozásokat vezessenek azokkal a személyekkel, akiket érdekel a tények vizsgálata.
25 Mindezen tevékenységüket ingyenesen folytatják. Azok között, akik ezt a munkát végzik, minden elképzelhető társadalmi helyzetű, korú és foglalkozású személy megtalálható. Ők azok, akiket az Ésaiás 2:3 szavai írnak le: „És mennek számos népek és mondják: Jertek, menjünk föl az Örökkévaló [héberben: יהוה, Jehova] hegyére!” Ez nem pusztán „létszámnövelési” kampány, hanem egy oktatási program, melynek két célja van: 1.) tudatni minden nemzet tagjával, hogy Isten Királysága uralkodik, és pontosan tájékoztatni őket arról, hogy ez a Királyság mit fog tenni hamarosan, valamint 2.) ingyenes oktatásban részesíteni mindazokat, akik meg akarják vizsgálni a tényeket, és szeretnék az élő Istent az ő akarata szerint szolgálni. A munka sikere, és a prófécia beteljesedése teljesen biztos. Miért? Mert maga Jehova Isten támogatja ezt a tevékenységet (Zakariás 4:6).
26 Vajon nem az az ésszerű, hogy Jehova Tanúinak a munkájában az Ésaiás 2:3 beteljesedését látjuk? Ismersz bárki mást, aki ilyen munkát végez? Vagy el tudod képzelni azt, hogy emberek milliói csupán véletlenül szentelik életük idejét arra, hogy egy üzenetről beszéljenek, amelyet mintegy kétezer évvel ezelőtt prófétáltak meg; egy üzenetről, amelyet arra szántak, hogy egy példátlanul zűrzavaros korban hirdessenek? Igen, ezekben az utolsó időkben Jehova Tanúi azok, akik „a nemzetek világosságává” váltak (Ésaiás 42:6; 49:6). Jehova Tanúi az egyetlen nemzetközi testvériség, amely egyesülten és békésen szolgálja Jehova Istent a Messiás, ’Isai gyökerének’ vezetése alatt. Őt hirdetik, hogy meglássák a ’jelzést’ a nemzetek (Ésaiás 11:10, Károli, NW).
Ezt a 2011-es könyvtárból szedtem le.
firstkiss 2012.12.14 10:07:39
@baland:
Ezt Jézus mondta azt hiszem, akkor Jézus Krisztus miatt?
firstkiss 2012.12.14 10:11:50
@baland:
Hát megfogtál....:) nem tudom
Sziasztok! Szeretnék egy furcsa kérdést feltenni az olvasóknak mégpedig azt, hogy kinek és miben változott meg az élete miután elhagyta a JT egyházat. Tehát konkrétabban történt e ekkor valami szörnyűség az életetekben? Vagy drasztikus változás állt e be vagy minden jobb lett…..
firstkiss 2012.12.02 19:30:42
@kingdom: Nem akarom őket meggyőzni, csak mivel el akarok különülni, próbáltam érveket felhozni, hogy mi az oka. Mi a fenéért akarnak ennyire bent tartani? Szeretetből?