Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kbogi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szituáció: Fel kell hívnom egy látásból ismert embert… akitől alapból tartok. És egyből jön a gyomorgörcs, a remegés és a rengeteg negatív automatikus gondolat. Ez még nem is lenne baj, de jön az elkerülés és a kibúvás is. Mint a macska a víztől, úgy menekülök a helyzet…..
kbogi 2017.10.28 11:01:08
Van egy kedves kollégám, aki állandóan hoz nekem valami finomat, néha gyümölcsöt, néha édességet. Nagyon jól esik, hogy ennyit kedveskedik, de mindig kellemetlenül érzem magam, ha kapok valakitől valamit, főleg ha ilyen gyakran. Úgy érzem, hogy viszonoznom kell. A minap mondtam…..
kbogi 2014.09.29 01:15:52
Kedves Barátok, Zsofia ma hajnalban elhunyt. Nagyon köszönjük minden ismerősnek az elmúlt hónapokban kapott sok biztatást, látogatást, telefonhívást, segítséget, levelet, vért. A temetést még szervezzük: előreláthatólag a jövő hét utáni héten lesz, hétközben. Aki…..
kbogi 2014.08.18 07:52:01
Azt hiszem eléggé kinyíltam már a munkahelyemen - már amennyire az introvertált személyiségem engedi - viszont azt mondhatom, hogy a szociális fóbia már csak kb. 20 %-ban gátol bármiben is. Legtöbbször csendben dolgozom, de nem a fóbia miatt, hanem mert így szeretem. Sok a munkám,…..
kbogi 2014.08.10 08:43:41
@Dexter007: igen, az a legidegesítőbb, ha vki folyton monológot folytat. az ilyen embereket kedvem lenne felrúgni. pedig figyelmes vagyok (annak tartom magam legalábbis), de egyesek ijesztően és fárasztóan sokat tudnak beszélni...
Régóta dilemmát okoz nálam ez a kérdés. Próbáljak meg introvertáltként érvényesülni egy extrovertáltnak való munkakörben, amelyben jelenleg vagyok, vagy váltsak munkahelyet és keressek olyat, ahol ezzel a személyiségtípussal is jól érezhetem magam. Melyik a helyes döntés?…..
Reggel 6 óra van, csupán három órát aludtam, de mégsem vagyok fáradt. Amint kinyitottam a szemem azonnal jött megint a szorongás érzése. Nyilván ezért sem érzem a fáradtságot, az idegesség tuningol. Készítek magamnak gyorsan egy kis eperturmixot, teszek bele zabpelyhet is.…..
Éjjel kettő óra van, nem bírok aludni. Szorongok. Az ideg dolgozik a gyomromban és a torkomban, remegek. Szörnyű ez az érzés, mintha mindjárt megsemmisülnék. Hányingerem van. Úgy érzem képtelen vagyok bemenni holnap reggel dolgozni, mintha a kivégzésemre készülnék. Menekülni…..
Miért izgulok, ha fel kellene hívnom valakit, aki két hete még azt ígérte, hogy munkát ad, és előtte 2 évig szinte napi szinten találkoztam vele? Vagyis miért izgulok, remegek és izzadok, ha fel kell hívnom a volt főnökömet? Miért van az, hogy ha már végre rászántam magam a…..
kbogi 2014.02.20 07:11:34
Az elmúlt hét (hetek) olyan érzés volt, mintha a lelkem egy turmixgépben lenne.  Össze-vissza kavarognak az érzések.  Először volt egy pár nap, amikor kezdtem úgy érezni, hogy ha nem is látom még a fényt az alagút végén, legalább kezdem elhinni, hogy van alagút…..
kbogi 2014.01.27 04:46:31
Azt mondják, hogy a halálos beteg miután felismerik a betegségét különböző lelki stádiumon megy át, a tagadástól a depresszión át egészen az elfogadásig. Én is felfedeztem bizonyos szakaszokat az életemben, amióta velem van a szociális fóbia. Nyilván nem minden ember megy át…..
Élménybeszámoló az elmúlt hetemről. Ahogy megtettem azt, amitől még a "normális" emberek is rettegtek. Előre is elnézést kérek amiatt, mert BAROMI BÜSZKE VAGYOK MAGAMRA. Enumeráció, más szóval seregszemle volt pénteken. Igazi eposzba illő. A teljes hadsereg ráncba szedve…..
Mostanában naponta, hetente jön az újabb és újabb felismerés, ami rádöbbent a hamis gondolataim minimális valóságtartalmára. Ismét van két téma, ami kapcsán úgy érzem megvilágosodtam. Szokásom volt eddig meg nem értett, áldozat szerepben tetszelegni, ha az…..
Polgártársaink hatvan tárgyat loptak el fényes nappal a Széll Kálmán térről, és az sem zavarta őket, hogy figyelmeztető tábla jelezte: kamerák rögzítik az eseményeket.   ..
Gyakran, amikor jön az életemben egy nagy Akadály, fel kell hívnom valakit, fel kell keresnem valakit stb, ami komoly szorongást okoz, és ami nélkül úgy érzem, nem tudok tovább lépni, olyankor annyira bele tudom fúrni magam az előzetes szorongásba, hogy a nagy Akadály előtti…..
kbogi 2013.09.14 10:10:58
Korábban talán már írtam róla, hogy szeretek elolvasni minden szembejövő betűt, mert nagyon sok minden érdekel. Lehet az könyv, újság, internetes oldal vagy akár egy felvágott csomagolása. Amin betű van, azt elolvasom, hátha valami érdekes tudásra teszek így szert. Tudást persze…..
kbogi 2012.11.19 09:09:06
@mami1mami:
ötvenezer forint baráti árnak számít? te jó ég. ez durvább, mint gondoltam. mennyi a nem baráti?!
kbogi 2012.11.21 10:58:42
@Altezza:
hoppá...
(úgy is kifejezhetem, h no comment)