Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morticia83

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem egy politikai blog, de az elmúlt hetek történései mellett úgy érzem, nem mehetek el szótlanul. Azt szeretném, hogy Sári, majd ha már olvasni akarja, tudja, hogy mit gondoltam erről. Bár remélem, lesz lehetőségem személyesen is... na mindegy. Szóval, én személy szerint…..
Az élet egy csoda Átjárható 2013.07.23 08:11:24
Hogy mikor tudom ezt a posztot kitenni, arról fogalmam sincs, mert egész nap net nélkül tengődök. Pedig nem is a tanyán vagyok, még sincs éltető internet, köszönjük kábelszolgáltató. (Update: ezt tegnap írtam, ma már dolgozom, így net is van) Azért voltam ma távol a munkától,…..
Az élet egy csoda Terézanyu 2013 2013.06.06 11:25:44
Folyton azzal traktálnak a felmenőim, hogy az írásaimat szélesebb közönségnek kellene olvasni. Én elég önbizalom-hiányos vagyok ezen a téren, mert saját olvasatomban vannak ugyan jobban sikerült szövegeim, de azért ez elég esetleges... Mindenesetre bennem is pislákolt valamiféle…..
Az élet egy csoda Státusz 2013.03.27 15:02:41
Sári ma 5 éves és 2 hetes. 114 cm és kb. 20-21 kg. A lába 29-30-as, 122-es ruhákat hord. Tud fél lábon ugrálni, meg tudja csinálni a fészket a baletton (és erre nagyon büszke), és minden bizonnyal balkezes. Marokra fogja a ceruzát, kevés színnel rajzol, de egészen felismerhetőek a…..
Az élet egy csoda Cssssoda 2013.03.08 09:13:50
A csodadokira minden pletyka igaz volt. Nagggyon furcsa a stílusa, nagyon sokáig tart egy konzultáció, és nagyon sokat kell várni, hogy bejuthass. Mert mondjuk nekünk fél 7-re volt időpontunk, és fél 11-kor már be is mehettünk. Addig meglátogattuk boldog ifjúságunk emlékezetes…..
Sárival tegnap hazafelé tartottunk balettról, amikor megkérdezte, hogy igaz-e, hogy a kisbaba a lányok p****ján* keresztül születik-e meg. Kicsit váratlanul ért a téma, mert valahogy máshogy képzeltem el az első felvilágosító beszélgetést, nem a latyakban hazafelé araszolva… de…..
J. azon kevesek közé tartozott, akinek eszébe jutott Eszter évfordulója. Ígérte is, hogy eljönnek, és csinálunk majd egy kis megemlékezést, kívánság-lámpákkal, amiket ő készít. Sajnos végül a lámpások nem készültek el, és ugyan nekem még É-től volt egy, de mivel…..
Nohátakkor újabb érdekes fejlemények vannak gyomor-bél fronton, már a ma reggeli hasmenésen kívül, ami azért 3-4 naponta szeret lenni. Ma kontrollon voltam a gasztroenterológián, mert volt még bent pár üvegcse vérem, ami elemzésre várt. Kiderül, hogy lisztérzékeny nem vagyok. A…..
Bizonyára jónéhány olvasó kitalálta, hogy a cím a szülésre céloz (vagy NER-kompatibilisebb megfogalmazásban a nemzet gyarapítására). Mert a politikusainknak ez bizony nagyon fontos dolog, szokták is olykor-olykor emlegetni, hogy „fogy a magyar”. Lássuk, mit is tesznek érte, hogy…..