Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orszagteszt

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem veszünk fel IMF-hitelt, a következő ciklusban Mickey egér lehet a miniszterelnök. Miután a Disney 4,05 milliárd dollárért megvette a Lucas-birodalmat, jelezte szándékát, hogy Magyarországgal is megkezdené a tárgyalásokat. Orbán Viktor elmondta: ugyanúgy nem kér a Disney…..
Íme itt közlöm az Ország Teszt első eredményeit, összesen majdnem 2 500-an töltötték ki. A teszt linkjét, a kitöltési útmutatót megosztottam az összes nagy kormánypárti, nemzeti és konzervatív gondolkodású facebook oldalon és sajtótermék honlapján, valamint a legnagyobb…..
Ahogy közeleg a maják által megjövendölt 2012 december 21-e, szaporodnak és sokasodnak az idők végezetének jelei. Összeszedtünk tíz jelenséget, amik miatt Spengler újra beájulna – és a mostani popszámokba beerőszakolt ironikus szaxofonszólók még csak fel sem fértek a…..
orszagteszt 2012.11.05 11:18:36
www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=fd5d447f-d10d-4207-9b90-b6a2c783b31b

Kedves barátaim!

Kérlek töltsétek ki ezt a TELJESEN ANONIM közéleti tesztet és osszátok meg Ti is ismerőseitekkel itt a facebookon! Az első összesített eredményeket a polteszt.blog.hu oldalon láthatjátok majd jövőhét vége felé. A kitöltése semmibe nem kerül, mindössze 3-5 percbe telik, 37 rövid kérdésre kell bejelölni a választ, amit gondolsz.

u.i. A teszt semmilyen személyes információra nem kérdez rá, sem névre, pontos lakcímre, telefonszámra, más elérhetőségre, így nem is tárolhatja azokat. Teljes anonimitás és névtelenség azért fontos, hogy minél őszintébb válaszok születhessenek.

www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=fd5d447f-d10d-4207-9b90-b6a2c783b31b
Kedves Látogató!Kérlek töltsd ki ezt a TELJESEN ANONIM közéleti tesztet és oszd meg Te is ismerőseiddel a facebookon! Az összesített eredményeket, ha a kitöltők száma elérte az 1 000 főt meg fogom osztani itt a blogon. Szerintem érdekes lenne az eredményeket tudni és a kitöltése…..