Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tmks

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
Tmks 2013.10.13 11:14:11
 Újabb Szabof1 blogbejegyzés! Ezúton is köszönjük Neki! Kipróbáltam a Link2SD-t: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326Ez eddig nekem tökéletes. Ennek is kell egy ext2 partició az SD kártyán (a méret mindegy), mint a Lagfix+data2SD-nek - ha ez megvan, akkor kell…..
A Blikk addig állította VV Veronikáról, hogy kurva, hogy a végén igazuk lett. Egy kalandos telefonos csőbehúzás után derült ki, hogy a Való Világ és a VV Alekosz-féle társkereső borzalom egyik ikonikus szereplője, a paplanszájáról és műanyag csöcseiről, valamint a VV…..
Tmks 2013.01.21 11:32:56
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
Tmks 2012.11.02 13:35:41
Élvonalbeli labdarúgásunk előző fordulójában új negatív rekord született: a magyar labdarúgás évszázados történelme folyamán először a Debrecenben megrendezésre kerülő Eger - Pápa mérkőzést mindössze 56 néző tekintette meg. Lépjünk túl az első felháborodáson,…..