Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kristof.1975

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megismételte, ha táppénzre akarok menni, akkor fizessek, nem jöttem le hozzá az első napon, amikor kezdődtek a problémák, így csak akkor hajlandó kiírni, ha fizetek és még örüljek, hogy csak ötezer. Tisztelt Praxis blog!   Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet a blogra,…..
Kristof.1975 2012.11.01 14:40:11
@Fergio:
Túl kemény a stílusod, és felesleges ezt a vitát ennyire eltúlozni! Az orvosok nincsenek megfizetve, és az állam már régóta nem tesz semmit... Majd ha nagy lesz a baj, majd akkor lesz tűzoltás, figyeld meg!
Kristof.1975 2012.11.01 14:48:47
@Tempus-Anh:
Sajnálom, hogy az a véleményed az emberekről (a népről), amit a poszt során megfogalmaztál. A fölényes stílusnak gyakran az a következménye, hogy felbőszít embereket, és csúnya vitákba torkoll... De felesleges ezt a vitát folytatni, mert nincs megoldása. Legalábbis itt biztosan nem lesz...
Kristof.1975 2012.11.03 19:55:19
@zsázsika:
Kedves Zsázsika, nagyon örülök a válaszaidnak, gondolkodásmódodnak, stílusodnak! Sokkal jobb és egyszerűbb úgy beszélgetni ezen a blogon, hogy senki sem akarja "túlüvölteni" a másikat, ahogyan sajnos ezt teszik sokan... :-) Valaki írta egy másik posztnál, hogy idegesek az emberek, betegek és orvosok egyaránt, és ahelyett, hogy megpróbáljanak segíteni egymásnak, egymást szapulják. Azt látom itt, hogy sokan az embereket hibáztatják szinte azért, mert az eü-s dolgozók keveset keresnek. (amit fizet eü-i hozzájárulás, vagy adóként az semmire sem elég, ezt tényleg így van...) Azt szeretném kérdezni, hogy ez a valóságban is így van? Tényleg az orvosok/ápolónők így gondolják? Azt láttam több posztot átolvasva, hogy nagyon sok esetben ide lyukadnak ki, és itt elfajul az egész... és bizonyos orvosok azt hangoztatják, hogy örüljünk, hogy egyáltalán foglalkoznak a beteggel, mert Nyugaton sokkal többet fizetnek az emberek. Szóval ez már tényleg csak a pénzről szól? (írtad, hogy Neked sokszor csak egy "köszönöm" hiányzik, és ezt nagyon tisztelem Benned!) :-)
Kérdeztem, hívta-e már a mentőket. Mondta, hogy természetesen hívta, de azt mondták neki, ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, ott van az ügyelet (ugyanis szombat volt), majd ők kimennek. Tisztelt Praxis!   Két év telt el azóta, hogy drága anyukámat elveszítettem, most már…..
Kristof.1975 2012.11.01 14:23:51
@Dr.laikus PhD:
Callcenter. De teljesen egyetértek, csak hát nem mindíg alaposak a munkáltatók, olyanok is lehetőséget és munkát kapnak, akikről csak később derül ki, hogy nem megfelelő...