Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HiRoKin

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában komoly számban savazzák az LMP-t a hozzáállása miatt. Nem akarok x+n poszt lenni aki ezt megteszi, de kiábrándulásom már a választások után megtörtént. Szóval már akkor aktuális lett volna ez a poszt, amit most kiírok magamból. Anno magam is lelkes voltam és…..
HiRoKin 2012.12.01 22:05:34
@balage_81 reloaded:
"
Az LMP azokra a politikából kiábrándultakra számíthat, akiknek elegük van az ocsmány ,klientúra-építő , harácsoló pártokból. " - de hát ezek a szavazók itt vannak! miért nem álltak az LMP mögé tömegével? mitől más az a politika, ahol csak azért nem állunk be valaki mellé mert egyszer egy kormánynak már tagja volt?
"

Szerintem el van tévedve. Az LMP eddig egy szavazáson vett részt, és gyakorlatilag azonnal bekerült a parlamentbe. A szavazásig nem tudhatod, hogy valójában hányan állnak az LMP mögött, mert rájuk pont azok fognak szavazni, akik sem nem Fidesz hívők, sem nem MSZP katonák. Azok, akik a háttérbe húzódva csak várnak, néznek és figyelnek, és nem köteleződnek el egyik oldal felé sem. A Fidesz és az MSZP ugyanannak a problémának a két arca. Hiába váltod le a Fideszt az MSZP-re, az MSZP-t a Fideszre négyévenként, a probléma megmarad. Úgy tűnik, hogy az LMP-n kívül az összes többi pártnak hívői vannak, csak nekik vannak választóik. És ez is egy jó pont azok szemében, akiknek elegük van a 22 éve zajló vallásháborúból.

A politikai alkuk és háttér egyezkedések kizárólag a hatalomszerzésről szólnak, és kizárólag a pártok érdekeit szolgálják az állampolgárok érdekei helyett.
Számomra üdítő látni, hogy van egy olyan párt, amelyik tisztán képviseli a saját nézeteit, és keresi a SAJÁT választóit, nem másét próbálja lerabolni.
„Jó esély van arra, hogy Magyarország és Albánia a következő évtizedek európai nyertesei közé tartozzon” – mondta szerdai, albániai látogatásán a magyar miniszterelnök. Ezek szerint, a Nemzeti Közigazgatási Egyetemen tartott, egy nappal korábbi előadásában Matolcsyt…..
Petrovai László LMP-s képviselő blogján találtunk rá egy érdekes bejegyzésre, amely egy 18. kerülettel foglalkozó Facebook-csoport viselt dolgait boncolgatja: Nincs ez másként a kerület legnagyobb taglétszámot magáénak tudó ‘Tizennyolcadik kerület’…..
Hetek óta sztrájkkal fenyegetőznek a pedagógusok, érdekes módon mégis csupán annyi történik, hogy folyamatosan engednek a követeléseikből. Sztrájkbizottságot alakítottak, szót emeltek többek közt az iskolák állami fenntartásba vétele, a béremelések elhalasztása ellen, de…..
HiRoKin 2012.11.23 19:29:29
@ezttörölnikéne: Munkaszüneti napon sztrájkolni? :DDD Ez vicces.
Az első pár hónap tapasztalatainak kiértékelése után nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a dohánytermékek csomagolására vonatkozó szabályozás. A figyelmeztető szövegekkel kombinált elrettentő képek (rohadó fogak, öregedő bőr, rákos tüdő, ciklámen öltöny…..
Loftlakás a szuterénben (tipp: Anette Laboux) - fotó Karos csillár és kondigép a bevakolatlan szobában - fotó Különleges kútház a pincében, tévével a tetején  - fotó Giccsezhetitek, pusztaromantikázhatjátok, nekem akkor is tetszik - fotó Eladó Vadász…..
HiRoKin 2012.11.21 21:07:50
@Eltévelyedés: itt van képestül:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pwGS9qzRF8IJ:ingatlanapro.origo.hu/ferencvaros-belvaros/elado%2Blakas/uj-epitesu-lakas/budapest%2B9%2Bkerulet%2Berkel%2Bu/6266801+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_en|lang_hu&client=firefox-a
Valóságos LMP-cunami söpört végig az országon. Egyetlen médiumból sem maradt ki a párt szombati kongresszusának elemzése, kommentálása, bírálata. Az internet legmélyebb bugyraiba is eljutott az aprócska törpepárt karakteres döntésének híre. Bár azt néhányan már megírták,…..
HiRoKin 2012.11.20 23:49:27
@balambher: "Valaki vagy szabadulni akar a Fidesztől, ÉS regulázni, vagy nem akar szabadulni, hanem még több hatalmat adna neki."

Nem, nagyon sok ember nem csak a Fidesztől akar szabadulni, hanem a Fidesztől ÉS az MSZP-től IS.
Ők ketten egyazon inga két végpontja, amíg az egyik itt van, itt a másik is.
Na, például ezért hasznos dolog a jogállam. A UPC kiküldött egy semmi korábbihoz nem fogható levelet felhasználóinak, hogy ha ráutaló magatartással nem csinálnak semmit (mint a nyugdíjpénztárnál), akkor a régi szerződésüket megeszik és kötnek egy formailag sokkal…..
HiRoKin 2012.11.20 10:46:26
@wjozsi: Ezt akkor is megteheted, ha nem vagy UPC ügyfél. Tényleg meg kéne csinálni. :D Kíváncsi vagyok, mit lépnének.
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..
HiRoKin 2012.11.19 21:36:56
@Akos_79: Csak húzz egy papírzacskót a fejére.
A taxisokra a köznyelv ráragasztotta a "guruló koldusok" jelzőt. Az ingatlanosokra talán a "pofázó hiénák" lenne a legmegfelelőbb... Van egy lakásunk, aminek az eladását hol felpörgettük, hol hagytuk ellaposodni az utóbbi 3 évben, annak megfelelően, hogy milyennek láttuk a piaci…..
Ezúton köszönöm a Magyar Fiatalok nevű youtube account holdernek, hogy legalább az embeddelést nem tiltotta le, ha már a kommentek és a minősítés tilos.  Bár ha jobban belegondolok, ez nem is az ő videójuk. Hoppá Az egyensugarú politikus egyszerű, mint a faék. Megijednél,…..
Meghökkenve olvastuk Matolcsy György következő kijelentését egy, a miniszter hódmezővásárhelyi lakossági fórumáról beszámoló cikkben: “Az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros pont van. Pont, mint a japán gyermekeknek.…..
Ma is tanulunk valamit. Aki ráér, végignézheti bankja szerződési feltételeit, hogy náluk is létezik-e ilyen, mint amit Sz.T. talált a CIB-nél. Ott ugyanis a bank bármelyik számlájáról leemelheti a nemrég bevezetett számlavezetési díjat, még a lekötött összegekből is. Ami…..
HiRoKin 2012.11.14 22:34:03
@hagyma: Ha az USÁból küldesz levelet, azt átvilágítják a vámnál. Simán látszik, ha pénz van benne elrejtve. Valószínűbb, hogy az a levél el sem ért a postáig.
HiRoKin 2012.11.15 08:45:59
@hagyma: Nem kifelé világítják át, hanem befelé, a Magyar határon.
Melyik szőrös állat az élő? ..
Hátborzongató képekkel szállt be a kábítószer elleni küzdelembe egy londoni fotós. Roman Sakovich sorozata szereplőin egyszerre mutatja meg a függés előtti és közbeni/utáni időszakot. Az nem újdonság, hogy a kábítószerek borzalmas pusztítást visznek végbe nem csak a…..
HiRoKin 2012.11.14 15:49:10
@blah: Mármint hogy nem mentél el sminkeshez, hogy fessen lila foltokat a szemed alá, meg sebhelyeket a szádra? :)
Már megint egy Apple-pereskedős hír. (Ígérem, hamarosan visszatérünk a rendeltetésszerű működéshez, de ez a sztori elég tanulságos). Talán hallottatok róla, hogy a Samsung-Apple perturné angliai állomásán a bíróság végül nem csak azt mondta ki, hogy a Galaxy Tabok nem…..
Egész egyszerűen nincs jobboldali, aki valaha az életben támogatna egy politikai formációt, melyben Gyurcsány vagy Kuncze jelen van. Ha Bajnai Gordon tényleg középre akar politizálni, és tényleg új köztársaságot akar építeni (konszenzusos demokráciával, árokbetemetéssel…..